fgtech v53 можа прачытаць/запісаць яе праз паслядоўны-obd ?
у школе не магу...
fgtech v53 можа прачытаць/запісаць яе праз паслядоўны-obd ?
у школе не магу...
да школы ен павінен чытаць, калі інтэрфейс працуе, праблема ? толькі ў яе напісанне, у школе, калі не ? панны, я спрабаваў як з ecu ніжэй, што вышэй за 100.
калі і да 100 служыць адмысловы інтэрфейс!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
пад 100 служыць адмысловы інтэрфейс, каб зрабіць яго дзевы, але не для таго, каб яго прачытаць, я зрабіў на мінулым тыдні ў школе, чытаць у зашыфраваным выглядзе і, каб запраграмаваць яго робіць
scodificata з дапамогай спецыяльнага інструмента, а затым па раскладзе, я спецыяльны інструмент, каб зрабіць гэтыя працы, але я хацеў бы паспрабаваць певень з ecu ніжэй, што вышэй за 100 для тэставання чытання і запісу.
я зразумеў, для scodifica)
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
яго не існуе праблем з гала законы як над, так і пад 100 файл ? добра для адлюстравання, але для напісання мне напісаць на машыне ці павінен быць дзева, для riverginarla да 100 толькі з tool вышэй 100 або з інструментам, або ў boot strap з гала ўтыліта fiat штамп decode
на машыне калі ? ecu гэтага аўто вам не трэба, каб зрабіць яе нявінніцай.
на самай справе, таму што ен ужо прачытаў код і дае згоду чытаць!!
Што такое заяц? Трус Abarth
затым з fgtechv53 не c'? спосаб да напісання гэтага ecu...