у мяне адаптар пад пайку. ? абсурдна, што не працуе, ні ў якім разе !
і думаю, што ? есць сістэма EDC15 !
нават EDC16 я здымкі заўседы паслядоўны ці дрэнна, што ен пойдзе BDM.
што нервы
у мяне адаптар пад пайку. ? абсурдна, што не працуе, ні ў якім разе !
і думаю, што ? есць сістэма EDC15 !
нават EDC16 я здымкі заўседы паслядоўны ці дрэнна, што ен пойдзе BDM.
што нервы
pin-код 1 быў у правільным становішчы на плаце??
эміліе калі вы не праходзіць міма мяне, мы ў 4 хвілінах хады, а давайце паспрабуем!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 11:44
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
я ці l адаптар спружыны,l-адаптар пад пайку ўсе былі прымацаваныя ножкі?!?
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
эміль не сказаць..я выкарыстоўваю той спружына і я добра..на маім есць giamperini, якія вызначаюць, як 29f, што 28f ..яны settatti добра???
Што такое заяц? Трус Abarth
яны так і зварныя добра ўсе кантакты, што у правільна. Налады былі зробленыя, у адпаведнасці з інструкцыяй. Сапраўды не разумею, што вы не ідзе. я б не хацеў, што б менавіта 29f400 да зламанай.
тым часам ? добрае казіно, чаму? mo трымаю машыну майго сябра ( да шчасця ? сябар, які не зрабіў гісторыі " і "дом", і мне шкада, што варта, чаму? заўтра ? таксама ў нядзелю, і куды я мог пайсці, каб убачыць і выправіць рэч.
motorsport, магчыма, панядзелка? калі вы там давайце
есць недахопы, якія здараюцца...!!!
калі вы хочаце emilio есць!!![]()
калі ў вас праблемы, у мяне ecu scodifica маляня табе прыйсці і атрымаць і разьмяшчаемся ў майстэрні ..бясплатна усе мы сумуе па табе так жа прывітанне!!! ўдачы!!!!![]()
Хлопцы, вы сапраўды вельмі добрыя, заўтра будзеце бачыць? што кажа мне сябар 147 і паглядзім !
яшчэ раз дзякуй усім !
нічога эміліо, калі вы хочаце нешта!!![]()
![]()