Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Абмеркаванне: можна змяніць sw?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    вы можаце мне пацвердзіць, калі з mpps v12 атрымоўваецца, па крайняй меры, гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    вы можаце мне пацвердзіць, калі з mpps v12 атрымоўваецца, па крайняй меры, гэта?
    Вы Mpps піша, але вы не можаце пісаць яшчэ адзін SW..
    Mpps піша толькі частку файла, а не поўны...
    Затым пасля запісу вы ўбачыце міргаць-адмова рухавіка, усе ў норме,
    зрабіце прагрэў рухавік і зрабіце тры выпады ў абмежавальнік, і вы spegnei...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    ??? прабачце... я не зразумеў
    у якім сэнсе адключаецца? х?D я не разумею, калі, як гэта ні парадаксальна, прабачце xD
    калі вы будзеце прытрымлівацца літара, пасля гэтай працэдуры ўключаецца рухавік? не ? што дно?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    ??? прабачце... я не зразумеў
    у якім сэнсе адключаецца? х?D я не разумею, калі, як гэта ні парадаксальна, прабачце xD
    калі вы будзеце прытрымлівацца літара, пасля гэтай працэдуры ўключаецца рухавік? не ? што дно?
    Пачакайце хвіліну, вы павінны працаваць на IAW5SFHW300, я быў перакананы, што было IAW59F..

Але вы не змаглі прачытаць, ад паслядоўнага?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-01-2014 да 11:47

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    вы ? адзін 5SF3.M1... тады я не разумею іншую рэч, праграма пытаецца вылічыць кантрольную суму <- дайце мне асвятленне па гэтай нагоды?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Будзьце асцярожныя, на экране sw азначае, калі ў cks ен вылічаецца аўтаматычна, або няма,калі разлічваецца аўтаматычна, вы прымацаваны, ці ж вам трэба зрабіць, ты з іншай праграмай!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    не чапай, калі няма inkiodi!!! купіць piasini і выдзелены для гэтай ecu..з galletto v48-51 і 53 не атрымалася ..з piasini перайсці спакойны можна рабіць усе доказы таго, што вы хочаце, калі ў вас чытаць..!!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    працэдура ? гэта фізічна: бяру mpps падключэнні да obd аўтамабіля, падключыць usb да кампутара і запуску праграмы, выбраўшы мадэль аўтамабіля і версіі эбу

калі я спрабую чытаць, я не f? нават не націскайце кнопку больш падрабязна, чаму? з'яўляецца шаравата -
    калі я спрабую пісаць мне кажа, што выправіць кантрольную суму, перш чым пачаць працэдуру, і пасылае мяне ў ўзяць dll-файла, які я не...
    я спрабаваў calcolarmi кантрольнай сумы з дапамогай ecm titanium, прымаючы ori іншы 5sf3.m1 і sw розныя, я ведаю, як вылічыць кантрольную суму, але не s? як стварыць dll, сумяшчальнай з sw у mpps

каб забіць яго ў boot я магу выкарыстоўваць тую ж схему выкарыстаў, каб пеўнік?
    з экскурсійнае паколькі mpps мае раз'ем obd2 інтэрфейс я павінен узяць бд і пакласці провад для kline і адправіць яго на блок кіравання і, вядома, падзяліцца масу і 12в??

edit. каб атрымаць яе ў школе... у якасці крыніцы сілкавання можна выкарыстаць блок сілкавання для пк 12v 19A?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-01-2014 да 19:03

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    sensa ў крыўду, мы тут для абмену думкамі і дапамагчы тых, хто ведае менш, у мяжы магчыма, але калі чалавек не разумее, электрычнасць' і абярыце дроту, ток, што адбываецца? у вашым выпадку, што вы пачалі свой пост з просьбай даць інфармацыю, але машыны, на пытаньне вы практычна нічога не напісаў, то паступова мы прыйшлі зараз вы працягваючы змешванне 3000 тысяч рэчаў, па-мойму, вы робіце занадта шмат шуму, то бок, вы кажаце прачытаць-змяніць-запісаць у файл, машыны, бензін ўсмоктваецца, што ніхто яго не чытае і піша ў традыцыйнай манеры, што вы не зменіце у строгім стылі, які не бярэ амаль нічога не зроблена прафесіяналам думаеце, ад пачаткоўцаў, як быццам нічога не было,акрамя таго, я памятаю, што прабіць поршань на бензін, гэта вельмі просты і пасадзіць, то блок кіравання не сказаць, спаліце гэта яшчэ прасцей, таму мой лепшы савет:
    таму што вы не належыце на прафесіянала?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    калі б мне прыйшлося ісці ад прафесіянала, безумоўна, я не тут, каб атрымаць інфармацыю і дапамогу, перш за ўсе...
    калі вы не зразумее, але я думаю, было ясна, пішы, я напісаў усе дадзеныя на эбу, а так як тут вы st? кажу вам?, вы павінны ведаць, што гэта эбу пытанне мантана толькі з бензінавымі fiat, у тым ліку 1.2, 1.4 бензін grande punto, stilo 1.6, і cos? далей... hw300 m1 мантуе толькі вялікая кропка... так што не цяжка было зразумець, то я не здробненую 3000 рэчаў, паколькі ў мяне ў цяперашні час толькі адзін інтэрфейс у гэты час, а ? у mpps, я проста хацеў бы ведаць, калі ? можаце прачытаць, праз st'інтэрфейс, нават у школе, нават паставіўшы яго ў boot я не f? баюся, проста, што мне даць упэўненасць, я гэта раблю не я задаю пытанні, але па меншай меры кіраўніцтва, а не толькі для мяне але і для іншых, па меншай меры, падставы так, што хто-то можа падтрымаць...
    Гэта ? прыгожы свет, але ніхто ў інтэрнэце хоча дзяліцца ведамі... Для поршняў на фота і іншыя праблемы есць... я зрабіў 6 гадоў у майстэрні павінны bastarmi, магчыма, у 6 гадоў, сее-што я зрабіў...
    Сказаў, гэта мой намер ? ліквідаваць адтуліны гэта адлюстраванне на эбу, машына ? практычна мертвая, аказання дрэннае нелінейны адтуліну на 2000rpm 3500rpm і 4500rpm, калі ў тэорыі да 4500 абаротаў ен makkina павінны летаць xk мае максімальны крутоўны момант li... таму я вырашыў прачытаць карту ЕН гэтага эбу, змяніць яго і напісаць яго... але як ? першы раз, калі я 5sf3, і я ніколі не стаўлю эбу ў boot, таксама пярко? на golf, fiesta і іншыя аўтамабілі, якія я зрабіў, я чытаў modificavo і я пісаў і ўсе было добра... цяпер на гэта я не магу гэта чытаць, але толькі scriverlaa, і так як я знайшоў у інтэрнэце файл ori ж эбу але з іншай праграмы (і нягледзячы на тое, што есць? адлюстраванне быў ідэнтычны і зацвердзіў адтуліны, якія я знайшоў) мой curiosit? вы ? aquita... таму я размясціў пытанне, але siccomee не ўдалася, я зрабіў іншы: si pu? чытаць у boot праз mpps? я ? сказалі вы... а схема яе загрузкі, дзе яго можна знайсці?... для ovviet? так, каб прачытаць, што для запісу я павінен развесціся з ею заўседы ў boot правільна? mpps пытаецца ў мяне, на выпраўленне кантрольнай сумы, я, мой s? gi? што cks гэты блок кіравання мае D9EA але праграма mpps ў момант напісання мяне патрабуе карэкцыі, і я е? пошук файла checksum.dll <- дзе бяру? разлік на ecm c'?... яго f?... але файл, як я ствараю?

Паўтараю, я не хачу спадзявацца на прафесіянала, у адваротным выпадку я не тут, каб атрымаць дапамогу і інфармацыю, а потым вы... вы-не прафесіяналы?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •