тады, як правіла, gp збіраецца вялікая кропка, але гэта добра, проста зразумеў,тады мы з узбагачэнне пры паскарэнні не ў парадку частак занадта рана вы выкарыстоўвалі копію карты і аднадумцаў наступстваў, не будучы усе ж карты есць абсурдным крокам,egr, як гэта было зроблена, звярніце ўвагу, карыстальнік volter для мяне гэта не выключана, будуць запушчаныя патрабаваныя працэдуры выключэння вы таму 2 controli, якія знаходзяцца ў першую чаргу ты выкарыстаў, вядома, carsoft, нават калі вы павінны праверыць, ці ў дыягназ, калі на самай справе так, як ты зачынены,ін'екцыі мне не падабаецца, нават не частак, а таксама іх занадта рана, і мне не падабаецца, як ты мод я бачу некалькі +10%, а затым, трохі больш,ціск турбо " зроблена крыху прычыны выбару і аказваецца трохі вышэй, чым на іншых картах турба у тым ліку яго абмежавальнік,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але і іх часткі, занадта рана, і махавік пакутуе,як я вам параіў замест таго, каб пайсці і спроб, паспрабуйце карту на час,добрая праца.