Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, я чакаю, ў v53, не ? што я б многае напісаць, з mpps......... затым, асабліва ў паслядоўны........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне на гэтых машынах сістэмы antituning частка ад другой паловы del2009 ? першы тып, вы проста павінны пераканацца, ke nn зрабіў абнаўлення, дылерскай, то, калі вы хочаце пісаць з mpps на edc 17, я прапаную вам выправіць cks-файлаў і nn зрабіць гэта інструментам у пытанні! часам "латка". з павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Хлопцы, я параіў аднаму майму чакаць певень v2 v53, улічваючы, што ? вельмі пі? упэўнены, машына ў любым выпадку ? 2009 год-я не ведаю? які месяц, але калі б antituning нават не варта яе чытаць ці, у лепшым пачаўшы пісаць-не зрабіць яе і няма?

Я забыўся нават, што mpps на info пад дадзеныя ecu, пасля абнаўлення зрабіў, акрамя таго, мець у спісе больш назад таксама карэкцыі checsum файла ў аўтаматычным і ў info c'? напісаў няма antituning
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 15:59

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    у любым выпадку, нават з певень заўседы яе ў bootmode tricore,у паслядоўны я не avvicinerei...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Я певень я напісаў Bmw Edc17 ў Бд, усе гладка ! Вядома, я зрабіў рэзервовага капіявання ў boot светлыя мне не давяраў х нічога, толькі певень, я б парэкамендаваў вам нас чытанне загрузкі tricore і тады, магчыма, вы робіце ўсе доказы таго, што вы хочаце ў Бд.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Але тое, што я кажу, калі ecu было antituning c'? спосаб яго распазнаць? І калі ecu ? antituning файл мне неабходна чытаць гэтак жа спакойна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Калі ? antituning ці не асабіста я не ведаю, як яго даведацца, калі месца HW &SW поўныя тут на форуме, напэўна, хто-то зможа вам у гэтым? адказаць, але тое, што я ведаю, калі б antituning эбу можа блакаваць чытанне часова, на gallo2 калі я не памыляюся, то павінны таксама даць паведамленне, у якім кажа, што трымаць камеру ў moto x 30 мін, а затым паўтарыце спробу.., але з mpps я не ведаю..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    Калі ? antituning ці не асабіста я не ведаю, як яго даведацца, калі месца HW &SW поўныя тут на форуме, напэўна, хто-то зможа вам у гэтым? адказаць, але тое, што я ведаю, калі б antituning эбу можа блакаваць чытанне часова, на gallo2 калі я не памыляюся, то павінны таксама даць паведамленне, у якім кажа, што трымаць камеру ў moto x 30 мін, а затым паўтарыце спробу.., але з mpps я не ведаю..
    Я ўжо? адправіў файл, добра з дадзеных ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Зрабіце рэзервовую копію, а затым зрабіце тое, што вы хочаце

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў pabloescobar Visualizza Messaggio
    Зрабіце рэзервовую копію, а затым зрабіце тое, што вы хочаце
    Аднаго майго яшчэ няма ? практычнай мэтай працы ў школе ў tricore такім чынам ? прыбыў galleto v2 v53 і прачытаў дадзеныя ecu, што карту, чаму? у любым выпадку я далека ад яго, і не магу дапамагчы і ўчора я паслаў дадзеныя ecu чытае, і я думаю, што праблемы ў scriberla яе не павінна быць нават perh? певень не прызнаў, не antituning і даце праграмнага забеспячэння праблем няма, не павінна быць вось у дадатку дадзеныя ecu і info complete
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •