што не т і ясна ?
што не т і ясна ?
Калі я павялічыў працэнты прымальныя ўзбагачэння пры паскарэнні і ін'екцыі parzializzato ці я магу сябе больш...
я зразумеў зараз, што я няправільна zippando файлы я паставіў мод няправільна =P праверыць гэтыя...я хацеў бы свае меркаванне....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2014 да 22:15
Калі я магу даць вам асабісты савет, звярніцеся да онлайн сэрвіс, вельмі вопытныя і даступныя. Вы таксама добрай асновай даследаванні, для асабістага вопыту магу сказаць, што перш чым рабіць змены, якіх вы не ўпэўненыя, было б лепш пракансультавацца розных дыскусіях на форуме, у мяне ? служыў вельмі.
Леандра вы думаеце, можа быць добра тады? Я даручыў сення раніцай, цяпер выкарыстоўваю трохі, і знешні выгляд, што эбу падыходзіць...
Gpoint дзякуй за савет, але ? у маіх інтарэсах, каб даведацца, як зрабіць карту для майго аўто...я аматар і я вучуся легка...у тыдзень, вывучаючы на форумах, я прыйшоў, каб зрабіць у гэтым плане, я хацеў бы сябе больш![]()
На самай справе, я і не мог зверыцца з картай, каб мы маглі разважаць разам, акрамя таго, мой досвед ? мінімум, а я пачала зусім нядаўна менавіта па справе і выкарыстоўваць свой аўто ў якасці паддоследнагаМой савет быў-чаму? асабіста ў мяне былі асцярогі, перабольшваць, і бачыць працу пі? эксперт мне вельмі дапамагла зрабіць мая першая карта, персанал.
Прабачце за OT, калі ў вас есць праграмнае забеспячэнне для дыягностыкі падключыце і зрабіце некаторыя часопісы таксама для маніторынгу параметраў і паглядзець, калі вы дасягнулі сваей мэты, або калі ў вас занадта высокія значэння. Мне ? служыў для кантролю ціску turbo, які быў р? высокай, без часопіса я б не заўважыў.
добры дзень, ці магу я даць вам савет для добрага карту на пошукі запчастак першую карту магутнасці, то з карты ўпырску і, нарэшце, з абмежавальнікамі пачынаецца з працэнтамі нізкіх і паглядзець на выпрабаванні, па меры таго, што змяняецца ах на чыгуначных пошук nn загружаць занадта шмат, ці ламаецца
па-мойму вы бяжыце занадта.. вы змяняеце карту ў gi? ретушью... пошук файла-крычы, і змяніць тое, што вам трэба, пачынаючы ад арыгінала сенна? рызыкі павінны наносіць страты...
затым вы павінны прыняць некаторыя меры, тыпу павелічэння расходу паветра ў параўнанні з выдаткам паліва, у адваротным выпадку, чорны дым па ўсей зарада, як правіла, усе павялічваюць у звера ін'екцыі, даючы + газ.... на мой погляд ? няправільна, машына, паляванне, занадта чорны дым, і ў мяжы ў некалькі кіламетраў, калі вы ? у наяўнасці fap/dfp/cdfp або кім-небудзь, ен забівае зараз, і вы ricostretto да апрацоўкі, каб адключыць fap і egr....
паўтараю, часткі ад першапачатковага запасу, што блок кіравання, а затым за крокам, што трэба зрабіць
На жаль, нават я пачатковец, і я не магу прачытаць файл...
Каб праверыць, ці мбар на rail проста праверыць значэнне дзесятковага напісаў на крывую, якая адносіцца да rail.