Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    што не т і ясна ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Калі я павялічыў працэнты прымальныя ўзбагачэння пры паскарэнні і ін'екцыі parzializzato ці я магу сябе больш...

я зразумеў зараз, што я няправільна zippando файлы я паставіў мод няправільна =P праверыць гэтыя...я хацеў бы свае меркаванне....
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2014 да 22:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Калі я магу даць вам асабісты савет, звярніцеся да онлайн сэрвіс, вельмі вопытныя і даступныя. Вы таксама добрай асновай даследаванні, для асабістага вопыту магу сказаць, што перш чым рабіць змены, якіх вы не ўпэўненыя, было б лепш пракансультавацца розных дыскусіях на форуме, у мяне ? служыў вельмі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Калі я магу даць вам асабісты савет, звярніцеся да онлайн сэрвіс, вельмі вопытныя і даступныя. Вы таксама добрай асновай даследаванні, для асабістага вопыту магу сказаць, што перш чым рабіць змены, якіх вы не ўпэўненыя, было б лепш пракансультавацца розных дыскусіях на форуме, у мяне ? служыў вельмі.
    ваш савет ? добра я згодны, але вы не бачылі карту, чаму? вы яшчэ 79 паведамленняў, пу? быць таксама добры.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Леандра вы думаеце, можа быць добра тады? Я даручыў сення раніцай, цяпер выкарыстоўваю трохі, і знешні выгляд, што эбу падыходзіць...

Gpoint дзякуй за савет, але ? у маіх інтарэсах, каб даведацца, як зрабіць карту для майго аўто...я аматар і я вучуся легка...у тыдзень, вывучаючы на форумах, я прыйшоў, каб зрабіць у гэтым плане, я хацеў бы сябе больш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў maik_93 Visualizza Messaggio
    Леандра вы думаеце, можа быць добра тады? Я даручыў сення раніцай, цяпер выкарыстоўваю трохі, і знешні выгляд, што эбу падыходзіць...

Gpoint дзякуй за савет, але ? у маіх інтарэсах, каб даведацца, як зрабіць карту для майго аўто...я аматар і я вучуся легка...у тыдзень, вывучаючы на форумах, я прыйшоў, каб зрабіць у гэтым плане, я хацеў бы сябе больш
    На самай справе, я і не мог зверыцца з картай, каб мы маглі разважаць разам, акрамя таго, мой досвед ? мінімум, а я пачала зусім нядаўна менавіта па справе і выкарыстоўваць свой аўто ў якасці паддоследнага Мой савет быў-чаму? асабіста ў мяне былі асцярогі, перабольшваць, і бачыць працу пі? эксперт мне вельмі дапамагла зрабіць мая першая карта, персанал.

Прабачце за OT, калі ў вас есць праграмнае забеспячэнне для дыягностыкі падключыце і зрабіце некаторыя часопісы таксама для маніторынгу параметраў і паглядзець, калі вы дасягнулі сваей мэты, або калі ў вас занадта высокія значэння. Мне ? служыў для кантролю ціску turbo, які быў р? высокай, без часопіса я б не заўважыў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    добры дзень, ці магу я даць вам савет для добрага карту на пошукі запчастак першую карту магутнасці, то з карты ўпырску і, нарэшце, з абмежавальнікамі пачынаецца з працэнтамі нізкіх і паглядзець на выпрабаванні, па меры таго, што змяняецца ах на чыгуначных пошук nn загружаць занадта шмат, ці ламаецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў maik_93 Visualizza Messaggio

я не пісаў, што я паглядзелі на карту, я толькі адказаў карыстачу gpoint

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    па-мойму вы бяжыце занадта.. вы змяняеце карту ў gi? ретушью... пошук файла-крычы, і змяніць тое, што вам трэба, пачынаючы ад арыгінала сенна? рызыкі павінны наносіць страты...
    затым вы павінны прыняць некаторыя меры, тыпу павелічэння расходу паветра ў параўнанні з выдаткам паліва, у адваротным выпадку, чорны дым па ўсей зарада, як правіла, усе павялічваюць у звера ін'екцыі, даючы + газ.... на мой погляд ? няправільна, машына, паляванне, занадта чорны дым, і ў мяжы ў некалькі кіламетраў, калі вы ? у наяўнасці fap/dfp/cdfp або кім-небудзь, ен забівае зараз, і вы ricostretto да апрацоўкі, каб адключыць fap і egr....
    паўтараю, часткі ад першапачатковага запасу, што блок кіравання, а затым за крокам, што трэба зрабіць
    На жаль, нават я пачатковец, і я не магу прачытаць файл...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Каб праверыць, ці мбар на rail проста праверыць значэнне дзесятковага напісаў на крывую, якая адносіцца да rail.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •