упэўнены, калі я чытаю з пратаколам 70 чытае мяне толькі 2 файла, а есць толькі тыя пратаколы, дык c'? 8jf, але што ? іншая рэч, можа быць ? памылка мая, нават нармальны 70cv я не чытаў, не спадабаюцца вашыя marelli ў паслядоўны
упэўнены, калі я чытаю з пратаколам 70 чытае мяне толькі 2 файла, а есць толькі тыя пратаколы, дык c'? 8jf, але што ? іншая рэч, можа быць ? памылка мая, нават нармальны 70cv я не чытаў, не спадабаюцца вашыя marelli ў паслядоўны
я ? здарылася мне ацаніце і ў цяперашні час толькі ў bdm.калі avr? новы певень consigliatomi карыстальнік тут, на форуме паспрабуе? паслядоўны і будзеце бачыць? як v
але здаецца, што нават v54 калі гэтыя праблемы ў паслядоўны з сяды marelli, большасць з v53 і v54, таму што мне v53 робіць усе, для астатніх закон, а таксама піша ў can
Я fiat 1.3 mjet 70 рэзюмэ я чытаў, з gallo v53 клон? прачытана 64 mb у мяне не было ўстаноўлена "поўнае чытанне"? не даў мне ніякіх праблем .
Для чытання поўнай прачытаў гэта добра?
[QUOTE=tidus1985;78300]поўнае чытанне ен чытаецца добра?[/QUOTE. S? Зачытаны добра
перайсці ў bdm і 6 бяспечна
[QUOTE=crteam;78330], але поўная, што вы будзеце заўседы паслядоўны або bdm?
не, не заўседы паслядоўны bdm, я ніколі не спрабаваў