Я думаю, і так ж нармальна, калі праблемы чайнік ламаецца сістэма!!![]()
Я думаю, і так ж нармальна, калі праблемы чайнік ламаецца сістэма!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Я думаю таксама, але што?
не варта недаацэньваць prex бензін!!
Што такое заяц? Трус Abarth
хоць, калі для вас не азначае, што з-за дыягназу сыходзіць табой робіць тое ж самае !!!на golf tdi прымусіла мяне страціць галаву, і рабіў ж
канец быў помпа бензінавы бак!!
хлопцы, усе ў нас адкрыта усе да ўсіх модулях для правядзення чайнік ? там быў провад клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог выявіў, што тычылася маса,аднавілі провад ўладальніка, калі ў гатэлі з надзеяй, што памыляецца, што месцазнаходжанне гатэля, даволі.вам з гэтым справіцца? ведаць у далейшым!!!
дайце нам ведаць, таму што есць звесткі, якія не прымушаюць нас губляць галаву, калі есць капітан!!
вядома, вам terr? праінфармаваны аб тым,!!!!!
слава богу, што вы знайшлі дрот, столькі разоў трэба будзе назапасіцца цярпеннем і прыступіць да жаніху ў сярэдзіне правады!!
дайце нам ведаць, як яна заканчваецца
Выбачайце, але аўтамабіль свячны правады з вечкам? Правады свечкі шпулькі ў бок ад блока цыліндраў ?ці шпулька для кожнай свечкі ??
Дэфект можа быць проста шпулькі, другі на масу, cio? выхад адносна цыліндру, які круціцца выключаны.
Наўрад ці ад таго, як памылка, вы можаце часам знайсці дэфект " асечка множны і г.д. "