Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    у любым выпадку ставіць curiosity тое, каб, пачынаючы з двух чалавек ад катання, каб пайсці і адрамантаваць машыну ў горадзе удын, што цікаўнасць ведаць, па меншай меры, такога роду праблемы можна лячыць не знайсці каго-небудзь, я не кажу ў горадзе, але, па крайняй меры, у паўночнай італіі.
    Пу? таксама залежаць ад цаны, у маім раене c'? складальнікаў машын сур'езны, але гэта правіла, раскошныя аўтамабілі і, калі я павярнуўся да яго, каб карта майго былога srt8, jeep, я папрасіў 1500€ цана, што робіць brabus або amg. І я думаю, што калі б нават толькі да Турына (што я і так, і няма 80km) толькі на вуліцы спытаў бы тое, што просіць карту.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Пу? таксама залежаць ад цаны, у маім раене c'? складальнікаў машын сур'езны, але гэта правіла, раскошныя аўтамабілі і, калі я павярнуўся да яго, каб карта майго былога srt8, jeep, я папрасіў 1500€ цана, што робіць brabus або amg. І я думаю, што калі б нават толькі да Турына (што я і так, і няма 80km) толькі на вуліцы спытаў бы тое, што просіць карту.
    дакладнае заўседы залежыць ад цаны, як я ўжо сказаў, я не ведаю, якія праблемы ў яго машына, калі б хто-небудзь мог сказаць), але я не думаю, што два чалавекі ад катання, у самалеце, харчаванне і пражыванне яшчэ працы стаяць мала, але калі яны зрабілі гэта selta будуць мець свае прычыны.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не, вярнуўся, нарэшце, дадому, і з вялікай sodisfazione,я заяўляю, што пост служыў толькі, каб ведаць карыстальнікаў у горадзе ці, магчыма, скарыстацца паслугамі нашага прысутнасці, каб зрабіць руцінную для тых, хто там лічыць, на вышыні, і не для чаго іншага, нават калі ў рэшце рэшт, адзіны ў раене, які нам падключыцца, каб даведацца адзін пра аднаго, мы маглі б сустрэцца менавіта таму, што былі 2 дні агонь бачыць, што ўвесь першы дзень, і ен служыў толькі, каб прывесці ў рух audi і секунды, каб зрабіць іншыя карты і defap на розных аўтамабілях, любым выпадку, я і адміністратар, мы пайшлі, каб прывесці ў рух audi a 8 4.2tdi 326cv з двух блокаў edc16cp34 спыняецца ў цяперашні час ад 3 месяцаў для блока ecu пры запісе ў паслядоўны з праграмістам у невялікі кошт і, як я ўжо сказаў, і гэта было trasfera вельмі sodisfacente і для тых, хто меў некаторыя сумневы на выдаткі, я проста кажу, што акрамя нашай камандзіроўкі цалкам spesata мы, натуральна, былі справядлівую кампенсацыю, што я не тут, каб абмеркаваць, але, вядома, не бясплатна працаваць я чытаў каментары (2) што яны мяне не толькі турбаваць, але таксама для таго, каб зразумець, што некаторыя элементы, на якія не хацелася верыць, выконваюцца,з гэтым я заплюшчваю тут пост і мне больш няма чаго дадаць.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-01-2014 да 09:32
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    не, вярнуўся, нарэшце, дадому, і з вялікай sodisfazione,я заяўляю, што пост служыў толькі, каб ведаць карыстальнікаў у горадзе ці, магчыма, скарыстацца паслугамі нашага прысутнасці, каб зрабіць руцінную для тых, хто там лічыць, на вышыні, і не для чаго іншага, нават калі ў рэшце рэшт, адзіны ў раене, які нам падключыцца, каб даведацца адзін пра аднаго, мы маглі б сустрэцца менавіта таму, што былі 2 дні агонь бачыць, што ўвесь першы дзень, і ен служыў толькі, каб прывесці ў рух audi і секунды, каб зрабіць іншыя карты і defap на розных аўтамабілях, любым выпадку, я і адміністратар, мы пайшлі, каб прывесці ў рух audi a 8 4.2tdi 326cv з двух блокаў edc16cp34 спыняецца ў цяперашні час ад 3 месяцаў для блока ecu пры запісе ў паслядоўны з праграмістам у невялікі кошт і, як я ўжо сказаў, і гэта было trasfera вельмі sodisfacente і для тых, хто меў некаторыя сумневы на выдаткі, я проста кажу, што акрамя нашай камандзіроўкі цалкам spesata мы, натуральна, былі справядлівую кампенсацыю, што я не тут, каб абмеркаваць, але, вядома, не бясплатна працаваць я чытаў каментары (2) што яны мяне не толькі турбаваць, але таксама для таго, каб зразумець, што некаторыя элементы, на якія не хацелася верыць, выконваюцца,з гэтым я заплюшчваю тут пост і мне больш няма чаго дадаць.
    Прывітанне Данііл меркаваў, што вы былі мега-гіпер занятыя sar? каб у наступны раз сустрэча. На дадзены момант я accontenter? вашы паслугі, як заўседы, выдатныя.

У бліжэйшы час

Іван

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я заўседы быў заінтрыгаваны гэтай машыны, я на 3.0 tdi, а на самай справе рухавік здаецца смешным у параўнанні з астатняй аўтамабіля (Тармазы, а цягі). Не спрабаваў машыну?
    Вы толькі rirpistinata і вы не далі яму нейкі мм3 яшчэ?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Я заўседы быў заінтрыгаваны гэтай машыны, я на 3.0 tdi, а на самай справе рухавік здаецца смешным у параўнанні з астатняй аўтамабіля (Тармазы, а цягі). Не спрабаваў машыну?
    Вы толькі rirpistinata і вы не далі яму нейкі мм3 яшчэ?
    машына была defappata,супастаўляецца і выключаецца клапан egr, акрамя гэтага, есць 2 фільтра bmc панэлі і 2 трапы прама ад пачатку і да канца цалкам у сталь нержавеючай сталі, такім чынам, цалкам відавочна, што мы даказалі, што сказаць, монстар ўнутры галерэі, калі адчыняла, здавалася, ferrari,са старой карце-rullata 386cv але гэта было значна больш, таму мы на 400cv.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    там і з кім, і хто мае вушы, каб чуць хоча, то тэма зачынена.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Убачыў, што пост не ? быў зачынены, я прашу тлумачэнні; я думаю, што пост у пытанне і паведаміў мне, але я не разумею, што есць шмат раздражняе, я разумею, якія запісы вы маеце на ўвазе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі пост было паведамлена мне, я не збіраўся пакрыўдзіць вас, гэта была толькі жарт жартуе ў адказ, што і легендарны, нават, чаму? я дабраўся, каб мець справу з вамі, каб пытанні ў працоўны час і я цалкам задаволены вашай працы і, перш за ўсе, прафесіяналізм? з якімі вы супрацоўнічаеце.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Добра, мае віншаванні

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання