Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 63

Абмеркаванне: Праблема чытання edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    наколькі я зразумеў, вакол павінна быць зроблена ў boot улічваючы, што калі не разблакуе ключ не чытае ў школе. Але, што пратакол лепш выкарыстоўваць??

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.
    прабачце, гэта блок кіравання, яго можна прачытаць і напісаць у трох спосабаў, вельмі просты,паслядоўны, экскурсійнае вам неабходна зняць або scodificare eprom, я з праграмістам, x-flash, выдаліўшы flash ch? было б am 29f400.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Зніміце flasch зрабіць раней!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Я ў boot у мяне зроблены 5-6, не здымаючы e2p, інакш не будзе каштаваць вам нічога ў фатаграфіі, і тое, што ў папцы певень называецца edc15c7 hiunday

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    - На стале нічога не рабіць, не здымаючы eprom, нават у boot.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Я не хацеў бы настойваць, але глядзіце, калі працэдуру вы робіце гэта добра, таму што калі вы памыліцеся спосаб і час, каб зняць провад масы чытання не выйдзе ніколі, таму што вы не выяўляе сістэма ў boot тады прыйшоў я ў момант, калі вы на ўдары галавой dissaldala

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    гэта экю, і гэта maccchina??? код выключаецца, калі вы ідзяце, каб яго прачытаць??
    калі не адвядзеш e2p не чытайце!!
    Прывітанне,
    У мяне праблема з edc15c17 стілуса 115cv. На практыцы я scodificare на flash, для? я не магу гэта чытаць ні пад аўтамабіль, ні нават у школе. Певень прымушае мяне ecuid і ўсе астатняе, і ў момант чытаю, мне памылку. Ж памылку, як з gallo1,gallo2 і mpps. Магчыма, я прапускаю што-то, або, можа быць маршрут??

Грас.
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.
    і што вы чакаеце у dissaldarla, гэта зойме 30 секунд, і ў гэты час было ўжо прачытана і напісана.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •