наколькі я зразумеў, вакол павінна быць зроблена ў boot улічваючы, што калі не разблакуе ключ не чытае ў школе. Але, што пратакол лепш выкарыстоўваць??
наколькі я зразумеў, вакол павінна быць зроблена ў boot улічваючы, што калі не разблакуе ключ не чытае ў школе. Але, што пратакол лепш выкарыстоўваць??
У той жа час я вывучаў трохі вакол сеткі. Ен эбу не назад да школы, калі не адключыць eeprom... якога без key code адказваць на запыты чытаньня і запісу, нават у boot.
Зніміце flasch зрабіць раней!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Я ў boot у мяне зроблены 5-6, не здымаючы e2p, інакш не будзе каштаваць вам нічога ў фатаграфіі, і тое, што ў папцы певень называецца edc15c7 hiunday
- На стале нічога не рабіць, не здымаючы eprom, нават у boot.
Я не хацеў бы настойваць, але глядзіце, калі працэдуру вы робіце гэта добра, таму што калі вы памыліцеся спосаб і час, каб зняць провад масы чытання не выйдзе ніколі, таму што вы не выяўляе сістэма ў boot тады прыйшоў я ў момант, калі вы на ўдары галавой dissaldala
Як пісаў раней у ecu ? на іншай машыне сабраць на гэта праблемы на педаль акселератара, і таму я не магу яго прачытаць, калі не dissaldando eprom, убачыў, што не адкрые, калі няма чаргі басейн.