Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 40 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я бачыў відэа, дзякуй, але я ўсе яшчэ павінен растлумачыць некаторыя рэчы.
    затым з гэтай пасты, проста паставіць яго іх вышэй, і перайдзіце гарачага паветра, ці не так? або гэта можа адбыцца з stagnatore?
    тое, што праходзіць з пунта-жоўты , cos'? ?
    добра, каб зварыць тэмпературы 340 градусаў з stagnatore?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    я бачыў відэа, дзякуй, але я ўсе яшчэ павінен растлумачыць некаторыя рэчы.
    затым з гэтай пасты, проста паставіць яго іх вышэй, і перайдзіце гарачага паветра, ці не так? або гэта можа адбыцца з stagnatore?
    тое, што праходзіць з пунта-жоўты , cos'? ?
    добра, каб зварыць тэмпературы 340 градусаў з stagnatore?
    Глядзіце, я не думаю, што выразнага правілы ці фіксаванай,
    таксама, чаму? тэмпература плаўлення волава залежыць таксама ад таго, дзе і знаходзіцца, і ад памеру кампанента,
    s? і мікра-пакладзеце-ка 350? але s? і A29F вы пакладзеце ў 30-40 секунд? нават не пі?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    гэта дакладна... як я ўжо сказаў раней я заўседы залежыць ад таго, што трэба отпаять або прылітаваць.. я б крыху вопыту на нейкі плаце, стары.. зрабіце крыху практыкі

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    гэта дакладна... як я ўжо сказаў раней я заўседы залежыць ад таго, што трэба отпаять або прылітаваць.. я б крыху вопыту на нейкі плаце, стары.. зрабіце крыху практыкі
    Ну і дарма.. я нават для праверкі паяльной станцыя распаивающая або факт, практыка з старыя Стэрэа-DVD-і нават ТЭЛЕВІЗАР

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    дзякуй рага.
    Для отпаяйте не ? праблема, у мяне ўжо зробленыя выпрабаванняў у отпаяйте гарачага паветра ? хутка, я проста хацеў зразумець, ці было правіла, каб тэмпература ў наладзе, я раблю 300 , але я таксама магу павялічыць да 350, калі вы скажаце мне, дзе-то так.
    Праблема ? зварка
    адзін раз павінен быць , крок, дзе es там ідзе e2p 8 pin , каб прылітаваць якія крокі неабходна распачаць?
    я чышчу крок, з stagnatore ці я павінен паставіць тыпу флюс, а затым перайсці з stagnatore?
    la solder paste, які выкарыстоўвае цябе, Audi sp, як вы выкарыстоўваеце?
    як у відэа? апоры мікра-або e2p, што і далей вы пакладзеце гэтую пасту і крокі з stagnatore з боку ў бок, ці не так?
    як толькі вы скончыце з чаго ачысціць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    11
    на гэта я магу даць трохі уклады маючы паспеў некаторы вопыт у зборцы электронных плат
    .. тэмпература строга залежыць ад кампанент.. нават вытворцы інтэграваных smd, часта ў апісанні ўкладанні крывой зваркі аптымальным выкарыстанні..
    як правіла, калі не есць кампаненты, асабліва адчувальныя, каб отпаяйте я выкарыстоўваю станцыі гарачага паветра, з паветра прыкладна ў 300 ?C / 320.
    як і раней, што, крок у струмень, і, такім чынам багацці, то scaldo гарачага паветра, і як раз сажалка ? гадзінны (некалькі секунд), то выдаляю.
    у горадзе я чышчу з касой медзі, а нармальны зваршчык стілуса.
    нарэшце, для ачысткі рэшткаў флюс, ен выкарыстоўвае алкаголь.. не памятаю дакладна назву прадукту.

для паяння smd кампанентаў, выкарыстанне двух метадаў.. калі кампаненты малыя, з некалькіх пін-код, іх баланс ўручную, выкарыстоўваючы свердзел 1мм.
    калі есць шмат пін-код, і вельмі блізка адзін да аднаго.. складу кампанент, зварваць ўручную адзін ці два pin-кода, проста каб трымаць яго нерухома, а затым крок цеста баланс (флюсу з мікрачасціны волава ў спячы рэжым)... нагрэў гарачым паветрам.. і праз некалькі секунд кампанент ? зварныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    па-мойму варта,перш чым пашкодзіць важныя кампаненты,павінны спачатку зрабіць некаторыя свінкі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    мама мая, тое, што мне трэба.
    але хацелася б саветаў: для зваркі і отпаять напрыклад рэзістары для загрузкі....варта выкарыстоўваць паяльнік і цеста цвердае,або сажалка нармальны?
    потым на відэа я ўбачыў, што перад пайкой паставіць на паток і затым цеста чаму?для отпаяйте ад пляцоўкі супраціў трэба заўседы флюсу?
    вядома, я не кажу пра зваршчыка паветра, але і тое нармальна....
    дзякуй.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    купіў atten гарачага паветра....цяпер я павінен зрабіць некаторыя практыкі.....
    я хацеў бы толькі адабраць у мяне сумневы:але, прыпоя з тэмпературай 300?...не вы рызыкуеце атрымаць пашкоджанне кампанентаў паблізу ці ж карты бакеліта?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    ніколі не было праблем, нават у 450?..
    але ўсе яшчэ залежыць ад таго, што трэба рабіць і дзе..
    пакладзеце выпадку, калі вам трэба отпаяйте адзін e2prom і ў 300? гэта зойме 5 хвілін, і не лепш, чым нагрэць да 450? у 10 секунд?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •