Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 54 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    У працягу гэтай ноччу, і месца,як я даведаюся ? на самай справе мой?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    параўноўваючы з зыходным файлам, або тое, што законы ад аўтамабіля....
    або з дыягназам, так, каб убачыць, hw і sw, калі яны супадаюць,....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    параўноўваючы з зыходным файлам, або тое, што законы ад аўтамабіля....
    або з дыягназам, так, каб убачыць, hw і sw, калі яны супадаюць,....
    я не набываю нічога, што я толькі замовіў раз'ем obd2 Bluetooth, і я не ведаю, калі гэта пу? бачыць,прабачце, але не разумею нічога ў электроніцы.што такое hw і sw?

Я зразумеў, але я заплаціў 360 еўра 1/4 зарплаты і не s? колькі коней я ўзяў не s? калі ад аднаго моманту да іншага, які турбіны або муфта не s? калі перабудаваць або няма, не s? нічога... avr? па крайняй меры, права ведаць тое, што я пад... " або "n"???Тут, у гэтым горадзе? m.... не c'? нават экскурсійнае
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2014 да 23:41

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Цана гэта добра. І на мой погляд, памыляецца, а таксама даць файлы. Сярод курсаў, інструментаў і розных небяспек, калі я лічу, што вы не можаце? рабіць такія працы..па крайняй меры, я думаю, cos?...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Я зразумеў, што ? 1/4 заработнай платы, але, на мой погляд, супаставіць дадатак да 1 мастацтва (і як такі павінен быць аплочаны) не ? асноўная патрэба! Машыны ідуць добра нават без карты...калі вы атрымаеце карту, і счапленне гарыць, распадаецца на турбіны..боляў! Кліенту вы не можаце распавядаць казкі. Затым corregetemi, калі я памыляюся... Я, на жаль, думаю, cos

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    Мы кажам, што на 159 120 л. з ? трэба.Відаць, што c'? сколкава? рабіць даюць ? важна ведаць, што вы і робіце, і ўбачыў, што машыны няма ? была rullata прэтэндую файл, каб убачыць, што st? ехаў, якія абмежаванні і якія альных магчымасцяў і пашырэнняў?.Калі б мне прыйшлося рабіць шкоду? потым другі, што файл я ripaghi усе intereressi

C'? хто-то на форуме, што ? чивитавеккья?або ў яе ваколіцах тарквиния,вітэрба, санта маринелла,санта поўначы,ладисполи,лацые??
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2014 да 23:42

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў luca_evo90 Visualizza Messaggio
    Мы кажам, што на 159 120 л. з ? трэба.Відаць, што c'? сколкава? рабіць даюць ? важна ведаць, што вы і робіце, і ўбачыў, што машыны няма ? была rullata прэтэндую файл, каб убачыць, што st? ехаў, якія абмежаванні і якія альных магчымасцяў і пашырэнняў?.Калі б мне прыйшлося рабіць шкоду? потым другі, што файл я ripaghi усе intereressi

C'? хто-то на форуме, што ? чивитавеккья?або ў яе ваколіцах тарквиния,вітэрба, санта маринелла,санта поўначы,ладисполи,лацые??

калі ў вас ліхаманка і ідзяце да ўрача, вы належыце на яго і рабіць тое, што ен кажа і як ен гаворыць, калі вы хочаце выдаліць dpf і зрабіць перапрызначэньне, вы належыце на складальнікаў, і адзінае, што вам трэба зрабіць, і зразумець, скуры, калі машына працуе на рэгулярнай аснове, чым раней, напрыклад, лічыце, свістаць у занадта вялікай залежнасці ад турбіны?
    калі ход выпад з высокіх перадач на нізкія абароты адчуваеце вібрацыі махавік або праслізгваць счапленне?
    пры стральбе марш, тып 4, да 4500 абаротаў, перавысіў хуткасць, з 180kmh ў вас есць recovery?
    машына робіць шмат дыму падчас старту ракеты або нават увесь час з педаллю ўсе, мар?
    ну калі вы заўважылі адзін з гэтых выпадкаў ў вас есць ужо нейкія праблемы каліброўкі, што можа цалкам вырашыць, змяніўшы правільныя параметры пры правільным палітыкі, але калі не вядома, адной з гэтых праблем, вы на правільным шляху, але, вядома, каб даць асабістае меркаванне, трэба як менш размяшчаць файл на змяненне астатняе вы робіце занадта шмат праблем,апошняе, што я, здаецца, прачытаў яшчэ раз, што вы напісалі, што адлюстраванне і была павялічана, каб павялічыць прыкладна ў 5-6cv але, што і, што дзіўна, таму што нават пачатковец не маюць рацыю цалкам, палітыкі і, вядома, адчуванні надзейнасці ў стане зарабіць 15cv.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Правільна. Калі разбівае плаціць кухар нават калі cn файлы, вы не можаце ведаць дакладна qnt коней. Вы не можаце лушчака ездьте на таксі файла.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    І хто мне гарантуе мне, што плаціць?але вы ведаеце, калі ? усе ок і разам з повар выправіць некаторыя параметры ў залежнасці ад прадукцыйнасці, расход паліва і дастаўкі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    16
    Усе гэта,на 180 км / ч, я не пайшоў яшчэ тады, я не ведаю,толькі ўчора я ? прыехаў шланг прама сення, я падыходжу і спрабую фонд.
    Я паслаў **** col файл, але мой тэлефон не мяне, прымушае адкрыць не s? чаму?,аднак у гэты вечар я спрабую з кампутара дома, і месца.

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •