але ты, загружанай з egr зроблены так павінны даць адмову
але ты, загружанай з egr зроблены так павінны даць адмову
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Не, гэта не я саната была складзеная загружаецца, я хацеў якой-то погляд, але тое, што вы кажаце я ведаю, што я cappellato вялікі
Я перачытаў абмеркаванне, з якога я знайсьці трохі інфармацыі, я заблытаўся, некаторыя рэкамендацыі. Я паспрабаваў яшчэ раз змяніць карту, каб выключыць клапан, я спадзяюся, што вы не зрабілі яшчэ блытаніна.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-01-2014 да 09:14
не тыя кропкі.,.....!!!!
зніжае panettoni natalizii!!![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 06-01-2014 да 10:50
Што такое заяц? Трус Abarth
файл, які ты выклаў тут вышэй для сістэмы рэцыркуляцыі ог пу? ісці
Дзякуй за меркаванне, сення ў другой палове дня нагрузкі, па меншай меры, estirpo карту, што я на. Сярод іншага, у выкарыстанні з 2010 года, і там avr? зрабіў каля 50000KM, я спадзяюся, не мае кампраміс, што-то.
Я шукаю інфа, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя змены з маімі здольнасцямі?, безумоўна, прасіць? нейкі погляд.
сваю карту мод не я наведвальныя, але ад каментароў, калегі, я думаю, што ў вас павышаны знос у турба нічога дзіўнага
Сення я спрабаваў загрузіць карту толькі змяніць, але толькі для сістэмы рэцыркуляцыі ог, што я змясціў у пост № 12, як толькі я запусціў рухавік, даў мне адмову. Я ? былі сумневы, а таксама скід з двух крывых, аднесеных да сістэмы рэцыркуляцыі ог я павінен таксама змяніць раздзел драйверы ecm titanium паведаміў клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог "працэнт газу, пад назвай"?
l у вас выключана, правільна ў egr!вы ўпэўненыя, што памылка звязаная all выключэння?вы зрабілі 1 дыягназ?
Ты прадбачылі, як толькі я прыехаў дадому з работы я звязаны ТЭС і на самай справе памылка была зусім іншай. Я даваў код, які, на жаль, я не забіў, а эбу з ладу.... Я зрабіў у штаны, хоць на самай справе машына ездзіла. Для згрызот я даў зарад батарэі, і я ўзяў карту і ? гульні, не даючы ніякай справаздачнасці. Fes кажа мне кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаецца і адкрыцця 3,998%, што павінна быць нармальна.
У былыя дні я спрабаваў зрабіць карту, ад 0 з дапамогай розных дыскусій і саветаў, якія мне далі ў іншае абмеркаваньне, што праверка яшчэ некаторыя рэчы, і я спрабую яго ўставіць, для любой крытыкі ў дачыненні да іх.