Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 58 11-20

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    зыходны файл ? добра.

забыліся, ecm і любой іншай праграме, якая не падтрымлівае damos для інфармацыі, з'яўляюцца зусім няправільнымі і не па-за ўсякай логікі!

каб зрабіць гэты рухавік ? неабходныя веды, а не парады, што змяніць.

карту ? катастрофа ? ен нават не будзе мець на кампутары, калі вы прымаеце парады, вярніце яго арыгінальны і спадзявацца на каго-то сапраўдным, і, хто ведае, што рабіць, каб гэтага рухавіка.

не забудзьцеся аб зменах паспрабаваць, чаму? калі вы не ведаеце, што рабіць-гэта вельмі хутка на пашкоджанні!
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    зыходны файл ? добра.

забыліся, ecm і любой іншай праграме, якая не падтрымлівае damos для інфармацыі, з'яўляюцца зусім няправільнымі і не па-за ўсякай логікі!

каб зрабіць гэты рухавік ? неабходныя веды, а не парады, што змяніць.

карту ? катастрофа ? ен нават не будзе мець на кампутары, калі вы прымаеце парады, вярніце яго арыгінальны і спадзявацца на каго-то сапраўдным, і, хто ведае, што рабіць, каб гэтага рухавіка.

не забудзьцеся аб зменах паспрабаваць, чаму? калі вы не ведаеце, што рабіць-гэта вельмі хутка на пашкоджанні!
    я цытую толькі для арфаграфічных памылак, дапамога!

правільнае прапанову ? гэта вам не патрэбныя : ecm і любы іншы праграме, якая не падтрымлівае damos, чаму? інфармацыя цалкам няправільна і па-за усякай логікі
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    З Winols, напрыклад, я мог бы адкрыць яго варта ecu ?

Праграма damos што вы маеце на ўвазе? У вас есць імя праграмы легка даступныя ў сеткі?

Акрамя таго, як ніколі не казалі дрэнна ecm titanium, не ўсе выкарыстоўваюць гэта? Прымушае мяне адкрыць карту і ўбачыць ўсе правільныя значэння, у 2001 годзе, калі паеду, як я думаў, павялічыць ўпырск і турбо я не павінен рэальныя паляпшэння? Вядома, я кажу пра невялікіх зменаў, а не ў адсотках перабольшаныя.

Яшчэ раз дзякуй, у любым выпадку, я адказаў
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    i damos пакеты інфармацыйных, звязаных адзін з ecu, і ў ім есць уся інфармацыя і тэхнічныя дадзеныя, каб зразумець, як на самой справе працуе ecu.
    ecm ? горшы і больш? бескарысна існуючай праграмы, каб зразумець, як працуе ecu...пакінь яго страціць.
    як я вам ужо? а не рабіць спробы і звярніцеся да эксперта
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Ну і дарма,калі вы не ведаў аб гэтым эбу, а што-mod з sw вы робіце вельмі мала!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Я разумею, хлопцы, добра, што мы. Але затым alientech, што прадае, каб гэта праграмнае забеспячэнне? Я думаю, фірма сур'езная. Калі пакласці ў conmercio праграмнае забеспячэнне, якое адкрывае ecu усе расшыфроўвае, ад значэнняў і табліц, што, у рэшце рэшт, з'яўляецца праўдзівай, і дазваляе змяняць параметры... У рэшце рэшт, не робіць сваю працу? Чаму? існуе, то я ў праграмным забеспячэнні, і многія тут яго выкарыстоўваюць, а таксама.

І пасля гэтага? не хачу, каб пакласці або патрабаваць, каб выйсці з 250 конскіх сіл ад рухавіка майго сябра, але, магчыма, спрабуюць павялічыць трохі параметраў, якія можна пакратаць, не робячы шкоды.

Я кажу пра невялікія адрозненні.

Winols я магчымасць? паспрабаваць, але не ведаю, як абавязак знайсці damons, існуе кіраўніцтва ў інтэрнэце?

Ecm, а ? досыць інтуітыўна. Калі законапраект патрэбны драйвер на ecm 2001 і спрабую змяніць трохі пачатак ne толстею у 10x100 і тым самым павялічваючы ціск заўседы 10 або 5 x 100, яны наносяць шкоду?

Гэта я хацеў бы ведаць. Я хацеў бы дзейнічаць, як я ўжо сказаў, пачынаючы ад met? табліцы і выйсці, пакуль у правым ніжнім куце. Для абедзвюх табліц.

Перад загрузкай файла ў машыне, вядома, я хацеў бы апублікаваць тут. Калі не скажаш мне яго, вядома, не нагрузка.

Але, па меншай меры файлы, якія я адправіў ? арыгінал сапраўды ці няма?

Заўтра яго змяніць, калі вы скажаце мне, што вы, здаецца, непрыкметна добра і варта паспрабаваць, я раблю гэта інакш я нічога не задумваю.

Дзякуй яшчэ прамыя

Джані
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    мы? якія вы не можаце зразумець ? што ecm, cos? як і іншыя падобныя, не мае ў сабе фактары пераўтварэнні рэальных, чаму? заснаваны на фантазіі людзей, што яны вывучалі толькі мае патрэбу? выконваць рэдагаванне і не трэба? зрабіць, зразумець, што сапраўды кранае (імены карт, каэфіцыенты пераліку для значэнняў выхаднога сігналу, каэфіцыенты для восяў, камутатар, лагічны і інш).
    калі вы не ведаеце стратэгіі кіравання і як разважае кожны экю, якія вы хочаце вырашаць ? лепш спадзявацца на спецыялістаў.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Прывітанне carmagheddon і яшчэ раз дзякуй за адказ.

Мы? што цікавіць мяне ? змяніць карту дакладна. Цяпер я хачу пачаць cos?.

Мяне не цікавіць andarmi вывучаць 100 кніг, ці мне на курсы, я пачынаю страсці і не-для-прыбытку, і таму не адчуваю патрэбы? пайсці і зразумець, як працуе кожны біт у карце, я capto, што вы хочаце сказаць, але для пачатку, я не магу злавіць вас на кані, ад 200 еўра і даведацца, giga і giga PDF.

Безумоўна, у будучыні, калі гэтая запал мне падабаецца? яго вырабіць? але цяпер я павінен дзе-то з conoscebze і інструментаў, якія я

Вяртаючыся да выступлення ecu хлопец з Map 2000 і ecm 2001 годзе ен зменены. Для гэтага insistevo.

Вяртаючыся да прамовы майго сябра, калі я пастаўлю іль, што я знайшоў у інтэрнэце ? сумяшчальныя ці не? Магчыма, з ecm не працуе інтэрнэт, то, улічваючы, што тытан адкрывае яго, і я з'яўляюцца шмат значэнняў, упэўнены, драйвер sar? добра ў гэты момант, і я магу змяніць гэты файл. Што вы кажаце?

Os прабачце за артаграфічныя памылкі ў папярэднім пасце, але я зламанай клавіятуры ад пк, з якога я пісала :-)
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Прывітанне carmagheddon і яшчэ раз дзякуй за адказ.

Мы? што цікавіць мяне ? змяніць карту дакладна. Цяпер я хачу пачаць cos?.

Мяне не цікавіць andarmi вывучаць 100 кніг, ці мне на курсы, я пачынаю страсці і не-для-прыбытку, і таму не адчуваю патрэбы? пайсці і зразумець, як працуе кожны біт у карце, я capto, што вы хочаце сказаць, але для пачатку, я не магу злавіць вас на кані, ад 200 еўра і даведацца, giga і giga PDF.

Безумоўна, у будучыні, калі гэтая запал мне падабаецца? яго вырабіць? але цяпер я павінен дзе-то з conoscebze і інструментаў, якія я

Вяртаючыся да выступлення ecu хлопец з Map 2000 і ecm 2001 годзе ен зменены. Для гэтага insistevo.

Вяртаючыся да прамовы майго сябра, калі я пастаўлю іль, што я знайшоў у інтэрнэце ? сумяшчальныя ці не? Магчыма, з ecm не працуе інтэрнэт, то, улічваючы, што тытан адкрывае яго, і я з'яўляюцца шмат значэнняў, упэўнены, драйвер sar? добра ў гэты момант, і я магу змяніць гэты файл. Што вы кажаце?

Os прабачце за артаграфічныя памылкі ў папярэднім пасце, але я зламанай клавіятуры ад пк, з якога я пісала :-)
    на вашым няшчасце частцы з той нагі, ? напрыклад, жадаючы пабудаваць дом, пачынаючы з даху.
    перш, чым хочуць падмурак, затым апорныя сцены, то stramezze і ўсе астатняе.
    для вашага канца ? тое ж самае таму адказваю на пытанне: "вы хочаце працу на пастаяннай аснове ці вы хочаце рабіць эксперыменты?
    я назіраў б добра рабіць эксперыменты з рэчамі іншых людзей, лепш пакінуць у баку здагадка, і хочаце зрабіць, каб пакінуць месца спецыяліста, які вам рабіў працу з веданнем справы.
    праграмы, якія выкарыстоўваюцца не робяць тэкст, зрабіць розніцу ? толькі і толькі веды і вопыт, вы таксама можаце выкарыстоўваць wingal 32 або hex рэдактара, што хочаце, але з веданнем, зрабіце выдатны і правільнай працы, а без ведаў вы можаце выкарыстоўваць нават біблію, але калі ты не вучыўся там ? каб зрабіць працу правільна!

для l апошні раз : пакінь нам? што кажа ecm!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    ок, carmageddon карысці. так што вы параіце мне рабіць? я сказаў вам, што я таксама winols, і я бяру нават damos, каб прачытаць ecu tfsi tt...
    ты аб тым, што agiresti, каб яе палепшыць? авансы?ціск турбо? інжэктары?

карацей кажучы, я хачу навучыцца, а калі вы кажаце мне, што вы хочаце, дайце мне карту за дадатковую плату есць пу? нават стаяць, чаму? вы эксперт і ў гэтым я не сумняваюся, але capiscimi, я хачу даведацца, як я, і калі я зарэгістраваны тут ? як раз для гэтага. ? мая мара працаваць з эбу і ўсе рухавікі, у цэлым, прама зараз, што ў мяне есць сябар, які хоча прымусіць мяне зрабіць тэсты, я хачу, каб паэксперыментаваць.

я ведаю, што не ? адзін multijet ne турбадызель , і што тыя ідуць нават з мала ведаў.

але калі магчыма, я даў бы некалькі саветаў у дадатак да мне пакінуць perderem сапраўды быў бы вельмі рады.

калі няма, то вы ідзяце ? іншая справа, я паважаю вашыя веды і не хачу sminuirtele абсалютна.

? паспрабуйце зразумець мяне ;-)

яшчэ раз дзякуй.
    IP

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •