Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    16
    я всасывать забітыя , то мне прыходзіць на розум, вечка, калі я правільна памятаю, на корпусе помпы або зачыніць іх, што губляе ціск....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    зніміце алейны помпа і праверце байпас выхлапных газаў, калі застаецца адкрытым ...пераканаўшыся, рыбалка !!1
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Выбачайце, чаму? не горы алейны фільтр з кантроль клапана ўтрымання!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    ок, заўтра provvedo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Адключыць вакуумны помпа, што, калі я не памыляюся, то на гольф3 ? усталяваны вертыкальна на пярэдняй панэлі, у аснове якой знаходзіцеся ў ingranaggetto прымацаваны да вале алейнага помпы, які паказвае трансляцыі рух да адной і той жа. Можа быць спажывалі тое.

Каб зрабіць тэст на дзевяць злучае простыя лямпы тыпу fiat, і тады мы горы просты індыкатар і паглядзець, калі вы згасае ці гарыць з аўтамабіля на матацыкл.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    я зрабіў тэсты з цыбуліны устаноўлены і лямпачкі,то на алейны фільтр, колер шэры, рухавік выключаны, лямпачка не выключаецца я ўключаю запальванне і лямпачка гарыць, сіні-на галоўцы блока цыліндраў рухавік выключаны гарыць пастаянна, ўключаю запальванне і лямпачка гасне

я не разумею, што вы маеце на ўвазе шунтаванне разраду, калі застаецца адкрытым

Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    пастаў нумар шасі і рухавіка, што я спрабую ўбачыць, калі я што-небудзь
    WVW ZZZ1HZRPO14651
    ТЫП РУХАВІКА IYANNO 1993 годзе, магчыма, і аўтамабіль замежнай reimmatricolata
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-01-2014 да 18:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    але калі калектар ? забітыя не павінны выяўляць ціск на шарык, а затым будзе scarsit? алею ў acamme, але прабачце, вы спрабавалі замяніць алей і ачысціць цыбуліны, чаму? калі іх c'? pi? алей сядзі астынь

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    прывітанне, калі вы спрабавалі ціску з манометры і гэта нармальна, праблема ў чайнік
    я ведаў, што ў vw прадавалі цыбуліны зменены, таму што былі праблемы press гарачай
    таксама праверце інструмент tacchimetro шмат разоў знаходзіцца узлетна-dissaldate або раздымы лінзы адмовы часта veeery
    я спадзяюся, што дапамога, дайце нам ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне гера тэст, каб убачыць, калі план, які я знайшоў-гэта ваша cos? што вы можаце зрабіць элементы кіравання . з павагай
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    я выдаліў кубак я выпрастаўся ціск цяпер у 1,5 гарачага паскарэння прыходзіць у 5, але індыкатар міргае

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •