Хлопцы вырашылі праблему, я адкрыў блок кіравання с3 і я ўбачыў, што воск аксіду на некаторых наканечнікаў, такой чыстай, каб добра і, здаецца, што дэфект не f? pi?...
Хлопцы вырашылі праблему, я адкрыў блок кіравання с3 і я ўбачыў, што воск аксіду на некаторых наканечнікаў, такой чыстай, каб добра і, здаецца, што дэфект не f? pi?...
Ну, галоўнае, што вы разабраліся....
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
упэўнены, што трохі аксіду прымушае шмат scherzi. прывітанне
калі ласка, праверце афарбоўку вокісу, калі блакітнаваты гэта антыфрыз, гэтыя маторы пакутуюць ад гэтай праблемы, практычна галиматью астуджальнай вадкасці ад тэрмастата (у гэтым выпадку тэрмастат пілатуемы) і з дапамогай дроту для выпарэння паступае ў блок кіравання, выклікаючы цэлы шэраг праблем.
yannasaba праблема і вырашана, але не залежыць ад холадагенту, але з-кіслотныя батарэі, так як centrlina st? атакаваны збоку батарэі з вечкам пластыкавай...
ведаю, ведаю. Я расказваў табе гэтую гісторыю? чаму? я выпадкова некалькі майстэрняў, некаторыя з маіх калегаў, не ведаючы рэальнай прычыны проста пачысціць усе , а затым паўстаць зноў праблемы. Дарэчы, і здарылася на маей, мне камплекты launch control на 4000 абПраблема, што нават на марш хадзіў, быў роўны
дзівацтвы ? што, адлучыўшы выключальнік ў парадку.
yannsaba я ўдакладніў x зразумець, ch? nn залежыць ад холадагенту, чаму? s? воск якой-то страты мяне б зразумеў,усе роўна пу? здарыцца з астуджальнай вадкасцю!!
але ен ціхі, можа быць, ен няправільна зразумеў тонУ любым выпадку я павінен памятаць пін-коды, якія былі "ponticellati" з абаронай ад замярзання, эфект launch было крута
![]()