rifalla не добра гэты mod
rifalla не добра гэты mod
Хадзіў, лепш змяніць, або ? зусім няправільна? ? Затым я бачу, што многія робяць змены ў 2d, а не ў таблічнай, таму я думаю, што я convine іх больш у два d , нават просты факт, што машына павінна быць больш лінейнай, як incrrmenti ці я памыляюся
Гаварыць.мой сябар казаў мне, што з карты, зробленыя раней была хуткасць? максімальная-найбольш высокая можа быць? ? Па яго словах, раней рабіў больш за 200, а цяпер спыняецца ў 200
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2014 да 22:46
я перарабіў карту я спадзяюся, што гэта выходзіць лепш, што вы думаеце ?? затым я хацеў бы ведаць, павінна быць добра цяпер l гарачы старт ?? і, нарэшце, мне атрымалася знайсці карту пераўтварэнні? я не ведаю, калі я магу змяніць, і што так загадзя дзякуй, спадзяюся на вашу дапамогу
я спрабаваў quest апошняя карта і ідзе жудасна, аўтамабіль завісае ў 170 тое ішло лепш, што і перш, спадзяюся? у якой-то ваш савет для паляпшэння
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2014 да 22:43
E3c9c, у вас паніжаны ВР, можа быць ? тое, праблему.
Абмежавальнікі крутоўнага моманту riguardali ў 2D
Карту ED150 seconto сябе, што
Прабачце, на e3c9c не будзе нічога новага, так што не бачу праблемы. . Карту ed150 бы карту лямбда-зонда
што ніхто не можа мне дапамагчы ? магчыма, што машына спыняецца ў 200, што я памыляюся ?? па-другое, вы нават на гэтай карце, варта абмежаванне ў 200 км /ч, чаму? бачачы кіраўніцтва на форуме, я знайшоў бы ў тым выпадку але я не ўпэўнены, абмежавальнік на гэты адрас 0FA880
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2014 да 22:43
не ведаю, адкуль я выцягнуў e3c9c, памылка, што я меў на ўвазе ? у E3FA4, адрэзкі BP, у egr да нуля.
Карту Лямбда-трэба апусціць і не падняць, калі крокам паменшыць дызель.
прывітанне прабачце, я ведала, прывесці да нуля egr, такім чынам, не ставіць у нуль ?? як павінны стаяць ?? тое, што тычыцца карту лямбда я прачытаў пасля таго, як хадзіў зроблена ў заняпад, на самай справе ў новай карце на дадзены момант я пакінуў арыгінал, цяпер хачу замест таго, каб зразумець, ці есць ? як можна, як павінна быць зроблена, відавочна, чытаючы вакол, я чытаў, што repporto павінен быць 0,8 0,9 не больш за 1 . гэты справаздача будзе значэнне 1450, што адпавядае 14,5 =1 ці я памыляюся ???
у egr ? зроблена правільна, у вас няправільна толькі адзін біт, першы другога кіравання вярніце яго арыгінал, апошні BP па адрасе, што я табе сказаў вышэй, вярніце яго на врі.
Я спадзяюся, што яшчэ не ясна з гэтай карцінкай
erroreegr.JPG