прывітанне ўсім,у мяне быў вопыт на toyota rav4 з фап, cetralina не c'? nesum пратаколу ? непранікальны, з fap то вырашыць з эмулятарам і працуе добра, даю параду ўсім, не ўстаноўлены модулі-надбудовы на rav4, чаму? скача эбу з асабістага вопыту...
прывітанне ўсім,у мяне быў вопыт на toyota rav4 з фап, cetralina не c'? nesum пратаколу ? непранікальны, з fap то вырашыць з эмулятарам і працуе добра, даю параду ўсім, не ўстаноўлены модулі-надбудовы на rav4, чаму? скача эбу з асабістага вопыту...
Я не абсалютна ніякіх сумневаў, я проста паведаміў, што есць? што я ? сказалі вакол, аднак я не напісаны, каб даць вам упэўненасць, што вы маглі зрабіць, але, каб даведацца, ці праўда гэта таксама, як напісана на ne у мяне на стале, я ўзяў яго, думаючы выкарыстоўваць яго, каб паспрабаваць j-tag у любым выпадку дзякуй за пацверджанне
ціхі, а затым напісаў, каб даць info дзейнічае, чаму? даказана першай асобы,пазбягаючы, каб верыць у рэчы, не з'яўляецца праўдзівай вось і ўсе
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Для формаў я павінен contraddirti, на toyota заўседы устаноўлены і maibavuto праблемы
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Магчыма, залежыць ад тыпу модуля, якія вы ўсталеўваеце.
Прывітанне Explode82, можа быць, вы кажаце пра "ялінка" для модуляў ў цэлым на toyota, м? RAV4 блок кіравання denso, асабліва апошнія пакалення з модулем agguntivo ЭКЮ сальта, у маей лабараторыі я 4 эбу RAV4 ch? st? у рамонце "усе 4 маюць усталяваны модуль"..
Прыемна чуць!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)