Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20

Абмеркаванне: Пару памылак...

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Але 11volt ? напружанне ў момант запуску рухавіка, а затым адразу ж ідзе ў 14,3 за выключэннем некаторых выпадкаў, у якіх менавіта застаецца нерухомым ў 11 на пару секунд, можа быць, нават не. У той момант генератар не зараджае зусім. У перадачы ў любым выпадку ? усе правільна, нават некалькі карыстальнікаў ўключаны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    затым генератар ? ок, ты ты напісаў....
    Абаротаў рухавіка: 961 аб
    Напруга акумулятара: 11,087 Вольт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    каб ацаніць генератара вы не можаце даць нам вымярэнне напружання падчас пуску. не ? значным для вашай праблемы.
    калі вы іх нават 2 секунд не ? важна.
    гэта пу? здарыцца, калі батарэя ? мала зарада.
    калі для? гэта адбываецца нават у перадачы, гэта азначае, што батарэя працуе mollando, можа неўзабаве быць зламаны.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Вы прабачце, я не ўказаў аддаючы належнае, тыя значэнні, зарэгістраваныя пры, у якім выяўленая памылка. Застаецца зразумець, як ніколі часам пачынае загружаць праз імгненне, не было б нічога, калі б не было, што выяўляе, як анамалія... Як сказалі вышэй, калі робіць ? з халоднай, гэта ўжо я зразумела. Пу? быць недасканалай зваркі-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў SlimPickens Visualizza Messaggio
    Вы прабачце, я не ўказаў аддаючы належнае, тыя значэнні, зарэгістраваныя пры, у якім выяўленая памылка. Застаецца зразумець, як ніколі часам пачынае загружаць праз імгненне, не было б нічога, калі б не было, што выяўляе, як анамалія... Як сказалі вышэй, калі робіць ? з халоднай, гэта ўжо я зразумела. Пу? быць недасканалай зваркі-то?
    cos? ? pi? ясна.
    па мне ? сімптом таго, што акумулятар ? занадта спампаваць або, што не трымае больш? зарад.
    рыхтуе іншы акумулятарнай батарэі.
    у той жа час, калі ў вас есць зарадная прылада пакладзі пад нагрузкай адразу.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    ммм вы кажаце? усе гэта адбывалася ўжо? 3 гады таму ў першую зіму і праблем не мае, калі-небудзь дадзеных. Аднак дрэнна, што ідуць у мяне драты ў машыне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    не вам батарэі sottodimensionata?
    выкарыстоўвайце рэкамендаваныя масла ці іншы тып алею ? аб градацыі 5w... або 10w... ?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    nonono усе строга, як загадана, алей selenia 5w30 змяніўся макс ў 15 тысяч км, акумулятар (63ah 450a), дарэчы ? яшчэ арыгінал (але дакладна нават не 4 гады машына). Даволі маніякальна, я б сказаў, але я ведаю таксама, што аўтамабіль жыве і ідзе ацанілі яго маленькія таямніцы і недахопы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    магчыма, вы ўжо? спрабаваў даць ключ і пачакаць 3-4 сек., што карціна робіць чэк да запуску і предпускового падагрэву, сканчаюць ацяпленне? што-то змяняецца?
    я разумею, што ? адзін прыліпання на шкла, не ведаю нават я, але не я, а вашыя праблемы.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Вядома, стартара ? рытуал Аднак у апошні час, пастаянна назіраючы за напружання, я бачу, што нават калі кантрольная лямпа свечак напальвання згасае, у рэальнасці? папярэдні нагрэў доўжыцца яшчэ хвіліну. У гэты момант каля 10 вольт ўзыходзіць да 11 багацці мы казалі раней, і ў гэты момант павярнуць ключ, маючы максімальны пускавы ток можна электрарухавіка. Магчыма, такім чынам eviter? з'яўленне памылкі...

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •