Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    як правіла, для bsoch я заўважыў, што ў авансы, дадзеныя ў незашыфраваным выглядзе, без пераўтварэнні....у той час як для marelli iaw ступені, роўны 10 ачкоў росту
    але чакаць, што хто-небудзь што-небудзь ? вядома, той пацвердзіць...
    на iaw ducati, я заўседы рабіў так, і я выявіў, што з дыягназам і часопісы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    як правіла, для bsoch я заўважыў, што ў авансы, дадзеныя ў незашыфраваным выглядзе, без пераўтварэнні....у той час як для marelli iaw ступені, роўны 10 ачкоў росту
    але чакаць, што хто-небудзь што-небудзь ? вядома, той пацвердзіць...
    на iaw ducati, я заўседы рабіў так, і я выявіў, што з дыягназам і часопісы.
    на bosch авансы запальвання er кожная кропка ўздыму = 0,75 градусаў рухавік
    як правіла, значэнне pi? вышэй pi? загадзя. але не заўседы.
    у сістэмах pi? старых было таксама зрушэнне (пісаць 0 градусаў, не трэба было пісаць 0)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    на bosch авансы запальвання er кожная кропка ўздыму = 0,75 градусаў рухавік
    як правіла, значэнне pi? вышэй pi? загадзя. але не заўседы.
    у сістэмах pi? старых было таксама зрушэнне (пісаць 0 градусаў, не трэба было пісаць 0)
    вядома, мы гаворым пра bosch дызель....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Затым у карту дасягненняў, я павінен сустрэцца з табліцай, дзе я магу размясціць світанку ад 0a360 правільна? Прабачце за igniranza.
    Значэнні, якія ідуць расце на re павелічэнне нагрузкі рухавіка, дросельнай засланкі і абаротаў? Правільна?

Па крайняй меры, на ўсе матацыклы ? cos?, нават на 2 разы.

Калі матэматыка-не ? меркаванне, значэнні вышэй затрымліваюць загадзя, аслабляючы рухавік, у той час як ніжнія значэння прадбачаць у выніку чаго рухавік больш? гатовы, але sollecitandolo адпаведна...

Так-так, хлопцы?

Пішыце якія-небудзь файлы, якія пачынаюць даваць яму паспрабаваць, калі вы не супраць.

? выбачайце, але, як правіла, сотавы мне іх жартачкамі арфаграфічныя у тым ліку акцэнт на гэтай фразе добры ўік-энд, хлопцы, ха-ха
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 01-03-2014 22:44

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Затым у карту дасягненняў, я павінен сустрэцца з табліцай, дзе я магу размясціць світанку ад 0a360 правільна? Прабачце за igniranza.
    Значэнні, якія ідуць расце на re павелічэнне нагрузкі рухавіка, дросельнай засланкі і абаротаў? Правільна?

Па крайняй меры, на ўсе матацыклы ? cos?, нават на 2 разы.

Калі матэматыка-не ? меркаванне, значэнні вышэй затрымліваюць загадзя, аслабляючы рухавік, у той час як ніжнія значэння прадбачаць у выніку чаго рухавік больш? гатовы, але sollecitandolo адпаведна...

Так-так, хлопцы?

Пішыце якія-небудзь файлы, якія пачынаюць даваць яму паспрабаваць, калі вы не супраць.
    Гэта ? файл золата, C2 VTS 1.6 125 Л ўсмоктваецца, блок кіравання ME 7.4.5: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post84714
    я паспрабаваў зрабіць мод і я адкрыў dicussione тут: http://www.professionalchiptuning.ne...e-mappa-C2-VTS

Калі вы хочаце ўзяць у прыклад гэты ecu, і мы бачым няшмат меркаванні.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    дасканалы, такім чынам, больш высокія значэнні пі? загадзя, таму машына больш? гатовы... я думаў наадварот
    файлы c2 ці вы выпрабаваныя? цяпер іх разгрузкі і пачынаю яму зірнуць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    такім чынам, +1 ачко адкладванне 0.75 градусаў, правільна? затым, выдаліўшы загадзя!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я вядома, што ў гэтай карце ў ін'екцыі парз, поўная нагрузка, карэкцыя значэння ў канцы, на карту серыі паменшыцца ? дык гэта азначае, што адкормліваюць ўжо ад зыходнага да канца? я ўжо зрабіў карту перадаплаты, што я раблю, даю яшчэ бензін аднімання, як вы сказалі вас? я збіраюся ў зман!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Памяншаецца толькі да 6000 абаротаў, але да гэтага парога, павялічваюць самай справе?
    Калі вы глядзіце ў 2D, як вы разумееце.

Вы павінны бачыць, а ты карту ў апошні слупок, г. зн нагрузкі рухавіка/дросельнай засланкі на 100x100 і перайсці на чытанне спускаючыся... каштоўнасці ідуць на павышэнне, што гэта значыць? Што я рухавік з поўнай нагрузкай, такім чынам, тым з пасадкай абаротаў авансы расслабляюцца і павялічвае inizione... прымі ўсе як есць? што чытаць перад

І вы разумееце, ей што-то, адкрыўшы карту ў 3D

Цяпер я магу і памыліцца, але я думаю, cos?.

Той факт, што да 6000 абаротаў значэння адрозніваюцца ад папярэдніх я не разумею, можа быць, рэжуць бензін... я Не ведаю, але я думаю, cos? гэты ecu... Тады мы б усе паспрабаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    па-мойму, вы робіце так шмат блытаніны, то я ў іншай старонцы я выклаў апошнюю карту ? прадбачыць я даў + (для intederci), каб вышмараваць я даў -....

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •