паспрабуйце аднаўленне арыгінальных кіравання egr.
іншыя змены не здаюцца мне такімі, каб рабіць адрозненні, ні добрага, ні дрэннага
паспрабуйце аднаўленне арыгінальных кіравання egr.
іншыя змены не здаюцца мне такімі, каб рабіць адрозненні, ні добрага, ні дрэннага
я спрабаваў як з дапамогай элементаў кіравання egr крычы, што з іншых карт, оры да 2000 абаротаў.
дэфект застаецца заўседы, нават калі знізілася
Карту 0EE4f2, што драйвер A905_970, ecm 2001 года называецца: абмежавальнік ціску турба, НЕ ? абсалютна дакладна. Не ведаю, што за карту, я ніколі не змяніць. вярніце яго на врі і выпрабаванні.
таксама, па мне, вы павінны паспрабаваць падняць абмежавальнік ціску turbo.anche абмежавальнікі крутоўнага моманту, вы можаце падняць іх, яшчэ ледзь-ледзь на высокіх
паспрабуйце арыгінальны файл, калі гэта добра ў выпадку, калі пакладзеце egr арыгінальнае кіраванне , з гэтага файла, нават калі вельмі нізкім, як павелічэнне, не павінна быць такой праблемы, пастаў арыгінал і паглядзець, як яна ідзе ў справу ідзе добра адрэдагаваны файл закранае толькі ін'екцыі і паглядзець, як ідзе, калі не ідзе, зрабіце лог з дапамогай vag
файл priginale не праблема, я зрабіла тэст, так і з элементамі кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог, што без, я павялічыў на 10% крывая абмежавальнік, не ? нічога не змянілі.
як я магу, я раблю ў тры выпрабаванні, дзякуй усім
для мяне гэта быў другі кантроль egr, скідалася дрэнна. трэба было павялічыць у некалькі крывой, каб заўважыць.