Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 42 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Мне здаецца , пратаколаў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    гэта праграміст мае на ўвазе зняць eprom эбу, каб яго можна было перапрызначыць, або вы можаце стварыць копію eprom на пк працаваць, а затым загрузіць яго пазней?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў dreamc85 Visualizza Messaggio
    гэта праграміст мае на ўвазе зняць eprom эбу, каб яго можна было перапрызначыць, або вы можаце стварыць копію eprom на пк працаваць, а затым загрузіць яго пазней?
    Певень v2 ? праграміст, што дазваляе працаваць у паслядоўны порт або з дапамогай кабеля obd, і пасля ў ўпакоўцы вы знойдзеце набор правадоў, якія дазваляюць выкарыстоўваць bdm boot mode jtag inbase, тып ecu, што трэба зрабіць і, пры неабходнасці, рэжым? што вы хочаце выкарыстоўваць, каб мы маглі працаваць, і у тэчцы программатор fgtech знаходзіцеся набор схем з фатаграфіямі аб тым, як працаваць і на спасылкі, выконваць мноства розных тыпаў ecu? я магу таксама сказаць, што ў паслядоўны (кабельнае таму вялікая колькасць аўтамабіляў і мае парк аўтамабіляў вельмі вялікі, у тым ліку і новыя блокі кіравання аб выпуску клона v53 і тое, што важна для? ? каб знайсці правільную версію, што функцыі сапраўды, чаму? у сетцы есць шмат прадаўцоў, якія прадаюць, але таксама дакладна, многіх, якія прадаюць няякасныя матэрыялы, я, напрыклад, мне пашанцавала, і я знайшоў версію, якая выдатна працавала ва ўсіх, але калі перайсці на форум у раздзел fgtech вы accorerai, што я нават размясціў фота з унутранай і чып майго пеўня, і я магу сказаць вам, што гэта сапраўды працуе, як і тое, што мае карыстальнік sportknight мне трэба думаць аб тым, што ўсяго за 3 дзен я ? прыехаў ;-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    але, колькі каштуе?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    але, колькі каштуе?
    Я тут, у Італіі, купіў за 250 еўра, уключаючы паслалі дастаўка не з кітая, і я магу сказаць табе, што я знайшоў, як я сказаў, вельмі добра

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    мне здаецца, выдаткі на p? празмернай, калі я хачу толькі пробования сябе, каб паспрабаваць перапрызначыць, асабліва акунь? ? першы раз, калі я спрабую зрабіць гэтыя рэчы, вы мне скажыце?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    мне здаецца, выдаткі на p? празмернай, калі я хачу толькі пробования сябе, каб паспрабаваць перапрызначыць, асабліва акунь? ? першы раз, калі я спрабую зрабіць гэтыя рэчы, вы мне скажыце?
    У адваротным выпадку я магу сказаць, што выдаткаў няма ? абсалютна нізкі, сапраўды, пачне працаваць з інструментам, добрае і прафесійнае, што дазваляе зрабіць усе, што ў большасці выпадкаў і ў pi? у вас вялікі рызыка, але значна менш inferiuori па параўнанні з інструментам мала грошай, што, акрамя вас, рызыкуючы блок ecu або для іп? грошы, якія прыйдзецца выдаткаваць у кішэні вашага кліента, то вы будзеце вымушаныя зноў паўтарыць выдаткаў для праграміста, добра, і не варта, па мне, варта выдаткаваць у два разы prorpi грошы за адно і тое ж і тады ж працы нашмат больш? ціхі і добры інструмент гэта ? першае, што належыць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    я выбіраючы kwp-2000 з-за таго, што я за 25 еўра... вы кажаце мне, што ? кіне грошы дарма?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    я выбіраючы kwp-2000 з-за таго, што я за 25 еўра... вы кажаце мне, што ? кіне грошы дарма?
    Але не мае нічога агульнага з гала v2, калі вы павінны працаваць, я даў табе мой савет, вазьмі пеўня v2, то зрабіце, як вы хочаце, але розніца там будзе і як

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Акрамя таго, што з kwp 2000, вы не можаце зрабіць нічога, па параўнанні з гала v2

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •