Мне здаецца , пратаколаў
Мне здаецца , пратаколаў
гэта праграміст мае на ўвазе зняць eprom эбу, каб яго можна было перапрызначыць, або вы можаце стварыць копію eprom на пк працаваць, а затым загрузіць яго пазней?
Певень v2 ? праграміст, што дазваляе працаваць у паслядоўны порт або з дапамогай кабеля obd, і пасля ў ўпакоўцы вы знойдзеце набор правадоў, якія дазваляюць выкарыстоўваць bdm boot mode jtag inbase, тып ecu, што трэба зрабіць і, пры неабходнасці, рэжым? што вы хочаце выкарыстоўваць, каб мы маглі працаваць, і у тэчцы программатор fgtech знаходзіцеся набор схем з фатаграфіямі аб тым, як працаваць і на спасылкі, выконваць мноства розных тыпаў ecu? я магу таксама сказаць, што ў паслядоўны (кабельнае таму вялікая колькасць аўтамабіляў і мае парк аўтамабіляў вельмі вялікі, у тым ліку і новыя блокі кіравання аб выпуску клона v53 і тое, што важна для? ? каб знайсці правільную версію, што функцыі сапраўды, чаму? у сетцы есць шмат прадаўцоў, якія прадаюць, але таксама дакладна, многіх, якія прадаюць няякасныя матэрыялы, я, напрыклад, мне пашанцавала, і я знайшоў версію, якая выдатна працавала ва ўсіх, але калі перайсці на форум у раздзел fgtech вы accorerai, што я нават размясціў фота з унутранай і чып майго пеўня, і я магу сказаць вам, што гэта сапраўды працуе, як і тое, што мае карыстальнік sportknight мне трэба думаць аб тым, што ўсяго за 3 дзен я ? прыехаў ;-)
але, колькі каштуе?
мне здаецца, выдаткі на p? празмернай, калі я хачу толькі пробования сябе, каб паспрабаваць перапрызначыць, асабліва акунь? ? першы раз, калі я спрабую зрабіць гэтыя рэчы, вы мне скажыце?
У адваротным выпадку я магу сказаць, што выдаткаў няма ? абсалютна нізкі, сапраўды, пачне працаваць з інструментам, добрае і прафесійнае, што дазваляе зрабіць усе, што ў большасці выпадкаў і ў pi? у вас вялікі рызыка, але значна менш inferiuori па параўнанні з інструментам мала грошай, што, акрамя вас, рызыкуючы блок ecu або для іп? грошы, якія прыйдзецца выдаткаваць у кішэні вашага кліента, то вы будзеце вымушаныя зноў паўтарыць выдаткаў для праграміста, добра, і не варта, па мне, варта выдаткаваць у два разы prorpi грошы за адно і тое ж і тады ж працы нашмат больш? ціхі і добры інструмент гэта ? першае, што належыць
я выбіраючы kwp-2000 з-за таго, што я за 25 еўра... вы кажаце мне, што ? кіне грошы дарма?