Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    І тэмпературы всасываемого паветра няма?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    амаль усе маюць знешняй тэмпературы на дысплеі , выкарыстоўвайце кандыцыянер.
    паветра вы можаце разгледзець сваяк.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Глядзець мая ? другая серыя, па мне, тэмпература вады маркіроўка добра xk? я зрабіў спроб і анке пасля 80 не ідзе адразу на 90, застаецца анке на прамежкавыя значэння паміж 80-90 замест x всасываемого паветра павінны паставіць пасля сп, тыя знешні ? занадта паказальная.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі паглядзець па паказальнікам тэмпературы паветра пасля интеркулера ? легка, што вы спалохаліся гэтак вялікія змены.
    тэхнічна ? pi? цікава, але ? добрым паказчыкам для спецыяліста, для грамадскасці таксама патрабуюць інструкцыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    У сучасных дыспетчараў тэмпературы адзначаны ў інструмент, не адпавядаюць рэчаіснасці?, стратэгіі рэалізаваны з дома маці, каб пазбегнуць непатрэбных трывог з боку канчатковага карыстальніка. Прыкладам таму есць сотні ў майстэрні, тэмпература інструмента, мацуецца ў met? ? затым у ecu дыягностыка чытаю 97 98 100 ? etc

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    Вы, відавочна, што пасля мікрасхемы ? pi? высокая тэмпература, але, па-мойму ? адзінае, што належыць глядзець, для пачаткоўцаў ? што-ke не трэба x? я калі запішу на мой аўтамабіль пасля metteri затым, калі вы хочаце зрабіць добра, пакладзеце анке тэмпературы выхлапных газаў

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •