І тэмпературы всасываемого паветра няма?
І тэмпературы всасываемого паветра няма?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
амаль усе маюць знешняй тэмпературы на дысплеі , выкарыстоўвайце кандыцыянер.
паветра вы можаце разгледзець сваяк.
Глядзець мая ? другая серыя, па мне, тэмпература вады маркіроўка добра xk? я зрабіў спроб і анке пасля 80 не ідзе адразу на 90, застаецца анке на прамежкавыя значэння паміж 80-90замест x всасываемого паветра павінны паставіць пасля сп, тыя знешні ? занадта паказальная.
калі паглядзець па паказальнікам тэмпературы паветра пасля интеркулера ? легка, што вы спалохаліся гэтак вялікія змены.
тэхнічна ? pi? цікава, але ? добрым паказчыкам для спецыяліста, для грамадскасці таксама патрабуюць інструкцыі.
У сучасных дыспетчараў тэмпературы адзначаны ў інструмент, не адпавядаюць рэчаіснасці?, стратэгіі рэалізаваны з дома маці, каб пазбегнуць непатрэбных трывог з боку канчатковага карыстальніка. Прыкладам таму есць сотні ў майстэрні, тэмпература інструмента, мацуецца ў met? ? затым у ecu дыягностыка чытаю 97 98 100 ? etc
Вы, відавочна, што пасля мікрасхемы ? pi? высокая тэмпература, але, па-мойму ? адзінае, што належыць глядзець, для пачаткоўцаў ? што-ke не трэба x? я калі запішу на мой аўтамабіль пасля metteri![]()
затым, калі вы хочаце зрабіць добра, пакладзеце анке тэмпературы выхлапных газаў