Старонка 2 з 40 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20-394

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    33
    Я выкарыстоўваю mobil 0-40 на 1.3 mtj і розніцу адчувае сябе па параўнанні з іншымі брэндамі паспрабуйце.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    mobil1 0w40 для 147, 150 к.с.,
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    для мяне выбар алею залежыць ад тыпу рухавіка, на пытанне дызель або бензін, з км, што рухавік мае шлях, прыклад: дызельны рухавік з 250000km preferira алей "больш жорсткі", чым свежая машына; і, нарэшце, на падставе таго, што вы хочаце атрымаць. я ўспомніў усе, як заўседы, прамовы, што належыць толькі машыны бензінавы рухавік: fiat coup?, smart roadster brabus, subaru impreza STI, і я магу сказаць вам, што я правяраў іх усе, але лепшым для мяне заўседы застаецца royal purple 20w50. нічога агульнага з румыніі або motul. напрыклад motul v-competition ? выдатнае алей-карысць pistaiolo, але, па мне, занадта вялікай колькасцю дабавак. у доўгатэрміновай перспектыве, калі дэмантуюць рухавік, рэшткі і адрозненняў вядома, усе ў парадку. мне было добра нават з звычайнай castro edge sinthetic 5w30, але зноў жа адценні залежаць ад сезона, калі на машыне ? у працэсе абкаткі або няма, і якія прэпараты ў вас есць. для дызельных гутарка ;-)
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім,у тэме ? вельмі цікава. Я-механік, які працуе ў прадстаўніцтве fiat alfa land rover,працуе на новыя машыны мне дзіўна, што некалькі разоў аўтамабіль, як Panda пункту LPG або cng Джульета GPL в дызель часам не даходзяць n'? нават у 10000 км, што тычыцца ледзь ці мац для вымярэння ўзроўню алею, або, як мінімум,цікава, як заўседы, калі fiat ад характарыстыкі падыходзяць для дадзенага тыпу рухавіка, і ўсе роўна есць алей, як вы растлумачыце гэтую рэч.
    На якой падставе вы выбіраеце маторнае масла ў дадатак да specifiche.ricordo, што нам у аўтасалон, мы выкарыстоўваем толькі прадукты selenia для групы fiat замест land castrol
    Апошні раз рэдагавалася маланка; 28-04-2014 да 21:16 Прычына: Дадаць фразу яшчэ
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Прывітанне. у мяне Альфа Gt 150*180 mjtd. Пасля алей серыі ( selenia ) я спрабаваў алей castrol edge 5w40 і аўтамабіль ? цалкам змянілася. Рухавік ? pi? ціха, плаўна і хутка. Я зрабіў замена алею ледзь-й? 12 тысяч км, і запэўніваю вас, што алей ператварылася ў егурт. Затым, у заключэнне, EDGE ? выдатна, але не ідзіце за 10k км. Наступны абмен паспрабуе? упершыню xtc60 нават калі на канкрэтнай этыкетцы ? вышэй EDGE. Дабаўкі я выкарыстаў 1 раз прачысціць фарсункі bardhal. Вы aggiorner? аб маіх уражаннях, калі паспрабуе? xtc60. З павагай.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    2
    Абсалютны, я лічу, шэраг Shell іп? поўная і эфектыўная ў гандлі, я працаваў з буйнымі брэндамі і вядомыя як Agip, Castrol, Mobil, Total і Elf (у агульным, усе таварныя знакі выбраны будаўнікамі ў якасці арыгінальнага абсталявання), але ў рэшце рэшт я застаўся на Shell для паўнаты серыі!
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я выкарыстаў той час, калі я аўтамабіль дызель motul V300 Power 5/40 у той час як у румыніі xtr, калі я перайшоў на бензін, і мне было добра
    безумоўна, займае ледзь, як кажа гаррет у лепшым выпадку там за 5 тысяч км, але гэта і зразумела, яшчэ алей і цесна для выкарыстання ў канкурэнцыі менш міль, мы за daltronte, калі за адну гонку адразу ж пасля таго, як першае, што мы мяняем і алей
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    Я выкарыстаў той час, калі я аўтамабіль дызель motul V300 Power 5/40 у той час як у румыніі xtr, калі я перайшоў на бензін, і мне было добра
    безумоўна, займае ледзь, як кажа гаррет у лепшым выпадку там за 5 тысяч км, але гэта і зразумела, яшчэ алей і цесна для выкарыстання ў канкурэнцыі менш міль, мы за daltronte, калі за адну гонку адразу ж пасля таго, як першае, што мы мяняем і алей
    па-мойму, не ? яшчэ алей racing, спрабаваў на sierra cosworth падрыхтавалі мой сябар пасля 3 кругоў па трасе максімум ? пайшоў у кашу ціск ? упаў стрэл, для вулічнага выкарыстання, а ? вельмі добра
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    па-мойму, не ? яшчэ алей racing, спрабаваў на sierra cosworth падрыхтавалі мой сябар пасля 3 кругоў па трасе максімум ? пайшоў у кашу ціск ? упаў стрэл, для вулічнага выкарыстання, а ? вельмі добра
    Ну я не згодны з вамі ў аўто ад мяне цытуецца ў бензін
    была адна sierra cosworth з 500cv і выкарыстоўваецца алей
    быў у румыніі xtr крэпасцю, што зараз не памятаю
    у мяне манометр падлучаны непасрэдна да ўваходу
    алей турбіны "RS500 зменены" і ў мяне ніколі не было
    праблемы змазкі, я памятаю, што ў банку алею
    там было напісана " максімальнае выкарыстанне гэтага алею і 5000 км
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Мне другі motul v300 і адзін з лепшых. Калі адзін і энтузіястаў, і змяняць алей часта, і лепшыя змазкі, што можа даць рухавік. Калі мы гаворым пра longlife-я заўседы было вельмі добра з mobil 1.
    IP

Старонка 2 з 40 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •