Праблема вырашана, уставіўшы рэле нармальна замкненая і іншы valvoletta, што падманвае сігнал ад ecu...зараз усе працуе.
Праблема вырашана, уставіўшы рэле нармальна замкненая і іншы valvoletta, што падманвае сігнал ад ecu...зараз усе працуе.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
Карацей, хутка я звычайна выключаю, усе схемы дэпрэсіі polmoncino, у тым ліку танк і пакінуць падключанай толькі pierburg турбіны і адпаведныя раздымы на электрамагнітных клапанаў.
Здавалася carraro, калі памер, цяпер ці не адчувае нічога![]()
Я даўно, у мяне была праблема заўседы на матылька, але ў адрозненне ад твайго, заўседы на 147 jtd машына была пагашаная, і ен не хацеў дзяліць, то пасля некалькіх тэстаў я зразумеў, што матылек замыкалі, як і я, карціна, каб зрабіць так. Пасля заканчэння трымаючы адкрытай дросельнай засланкай ўручную, машына засталася ў матацыкл, але рабіў высокія і нізкія, амаль згаснуць ці спрабаваў rimetter файл врі з egr онлайн і не мяняў нічога, я быў амаль апантаны жаданнем замяніць ecu, а потым раптам, калі я рабіў розныя тэсты, зыходзілі толькі кандыцыянер я выдаліў rel? паветра cond. і калі рухаўся эбу rel? аўтамабіль часам хадзіў, а часам няма, я пра эбу rel? і машына і размяркоўваецца ок, паставіў назад мод-файлы ( і ў дыягностыцы, я даваў 15 памылак з па-за стадыі горш)паспрабуйце ў sotituirla
Цяпер я вырашыў, я не хачу больш? чапай.
Лепш, cos? . Тым часам пу? быць карысным каму-тое, што мае тыя ж праблемы
Хлопцы, у мяне была падобная праблема на Alfa gt. Праблемы ў матылькі, агні, якія запальваліся ад сонца машына выключана і зачыненая на ключ...праблема была ў боды кампутары поўны пранікнення вады.