Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    дзякуй, што адказалі плане, мы зразумеем, усе больш і больш?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Магу дадаць, што ў блоку кіравання ECM (рухавік) працуе з Раз і, каб быць больш дакладным, рэзістары на датчыкі тэмпературы ў катализаторе павінны даваць тэмпературу xompresa паміж 50 і 100*C і значэнне адпалу бака adblue павінна быць, адлучыць ilpin тры поплавкового -39*з, у адваротным выпадку вы павінны ўмяшацца з супрацівамі і тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Заўседы кажаце iveco правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Я кажу Iveco, але я лічу, што для адносна прамовы супраціваў аднолькавая для ўсіх грузавік, як мне здаецца, што ўсе павінны прытрымлівацца сістэмы з UDST bosch. Я памыляюся? Калі не памыляюся, з Еўра 5 scania прыняла EGR, але затым Еўра 6 прымае яна таксама сістэмы Adblue. Зараз з 6 еўра Iveco мае убудаваную fonzio i дыспетчары ўпырску мачавіны ў блок кіравання рухавіком, і я не ведаю, калі іншыя зрабілі тое ж самае, і калі прыняць усе ж сістэма ўпырску паліва Bosch.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Няма scania еўра 5 ad Blue), і, наколькі я ведаю, вы працуеце толькі карту І iveco ? трохі больш? праблематычна для іншых, а я, на жаль, нават калі вы працуеце, а таксама на грузавыя аўтамабілі, у мяне ніколі не было патрабаванні, каб выключыць яго

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •