Я б сказаў, праверыць ўкладышы turbo, калі хто-то ? трохі парушаная. вам трэба стварыць праблему, акрамя таго, адбываецца таксама датчыкі абаротаў...
Я б сказаў, праверыць ўкладышы turbo, калі хто-то ? трохі парушаная. вам трэба стварыць праблему, акрамя таго, адбываецца таксама датчыкі абаротаў...
калі вы мне адкажаце, што праблема ў вас нават на спуску з педалі акселератара вызваленыя, то не пу? быць праблема, рухавік n? у блок кіравання. ? праблема кпп - счаплення.
а для змены алею ў кпп......мае жылі на а4 ен выносіў з розуму сысці!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Што я ведаю, павінна быць гидротрансформатор!
Што я ведаю, павінна быць гидротрансформатор! але рипы халодны або тэмпература
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-12-2013 да 20:22
Праблема c'? я нават у гару з педаллю акселератара адпушчаная.
Я праверыў усе, і я зрабіў так жа, l абмен трансмісійнае алей з мыйнымі сродкамі, але праблема не вы ? саслабляецца нічога,але і ўсе элементы кіравання, якія я правеў, павінна быць, гідратарнсфарматар пайшоў.
Рипы заўседы, як на халоднай, што ў яго тэмпература,холадна-вы вядомы пі?.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-12-2013 да 23:44
у гэты момант вы можаце зняць скрынку перадач!!!або лепш добры сухая абмен!!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Мне калі na na passat рабіў мне стаць тупей... у выніку гэта быў датчык колы, які пасылаў сігнал няправільны і галосячы, і рабіў рухавік з-за ASR. Паспрабуйце адключыць яго і паглядзець, калі реф?... ? доказ, як шмат, што не варта нічога.
твар са шнарам...калі алей ? ок.. вы можаце паспрабаваць ўступіць у зносіны з модуля абмен egs з адным сканарам і язды на матацыкле паспрабаваць зрабіць каліброўку пераўтваральніка.....
затым зрабіў гэта за актывацыі клапанаў абмен заўседы са сканарам....
калі яшчэ пасля гэтых аперацый курс яшчэ не v?...паспрабуйце выдаліць усе параметры autoadattivi del'egs...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
праблема вырашана,замяніў канвэртар машына ? ідэальны.
дзякуй усім за дапамогу