я думаю, што праблема не scodifica...
або ? механічная праблема або ў эбу ? туды патрапіць дабраславіць, але, вядома, не даверылі scodifica
як вы кажаце, вас на гэтыя аўтамабілі для здачы іх у рух, проста выдаліце eeprom, файл scodifica для pi? я выкарыстаў на dobl? і я ўпэўнены, што файл ? ок
ключ упаў з гаўбца і зламаў trasonder, але аўтамабіль прыйшоў у рух, а затым і падзення ключ і маршруце, і аўтамабіль больш не матч, упэўнены, 100x100, што няма іншых праблем....
Тыя помпы, дызельнае паліва, асабліва, калі ен зусім трохі, гараць і не працуюць +, тыпу, як у выпадку з opel і ford з механічны помпа серыі WP, які раптам згасаюць і пачынаюць пі?, затым націсніце revisionarle.
Мой сябар pompista на такога роду паловы мантуецца насос, дызель engineering, з тых, што выкарыстоўваюць на старых td100, без якіх-небудзь эбу і педаль газу, провад і не электронныя. Я правяраў іх, і я павінен сказаць, што ідуць нашмат лепш і даюць шмат праблем значна менш.
так, але ў маім выпадку і толькі пытанне scodifica
прывітанне , на гэтай ecu вы можаце зрабіць усяго , але я не магу захаваць файл толькі ў пісьмовай форме , іншы варыянт, і зрабіць новы транспондер, або недахоп часткова і пастаў иммо з ключом гняздо ад бойні так ricodifichi усе
калі ў вас есць у scodifica за ўсе вы можаце проста прымацаваць яго на форуме, нават калі вы толькі што далучыліся
а magi1984 вы можаце ўкласці тое, што вы хочаце, але вы не можаце ні бачыць выявы ne спампаваць ўкладанні.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
на самай справе, вы дзякую за спробу дапамагчы, але калі няма месцаў, файл не магу праверыць ваша рашэнне, вы можаце размясціць файл ласкава?
дзякуй загадзя
я claudio мне служыць таксама ame файл scodifica лукас змагу