А калі scodifichi эбу не вырашае на самай справе ў мяне былі праблемы, як раней, і пасля scodificato эбу машыны ? пасля прыпынку некалькі дзен. На той момант 75 hp праблема была на 12 v, якія падсілкоўвалі эбу то scodifica у гэтым выпадку не патрабуецца....
Праблема вырашана адна з рэле вышэй, што я змяніўся, не было добра. Аўтамабіль збіраецца і не прывяло да праблем
Так здарылася і са мной, на маім 1.3 multijet, выявіць менавіта P0621. Кароткае замыканне на масу-генератара, перыядычна. Не есць кантрольныя лямпы гараць, цікава ? што адбываецца зімой, спарадычна, нават выдаліўшы іх, а не летам. Пу? прывесці да якіх-небудзь няспраўнасці, магчыма, у доўгатэрміновай перспектыве?
вялікая кропка ? машына, якая сапраўды мае шмат праблем, але шмат, асабліва ў версіі з дызельным рухавіком 1.3 mjet, аднак я згодны, што пластык стояночного тормазы цягне супраць правады датчыка кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі, і калі адзін з тых, хто робіць падробленыя кантакт або спыняецца, машына не ўключаецца-й?, затым ен таксама вядомая праблема, у маторным адсеку пад блокам ўзгаднення усе засцерагальнікі і rel?, c'? злучэнне, якое часта заканчваецца пад вадой, і стварае праблемы або з фарамі ці ін'екцый, калі я павінен быў правесці аперацыі аднаўлення, што эбу пад або выдалены бясплатны купон драты і злучыўшы іх паміж сабой з дапамогай волава і парніковай трубка, аўтамабілі з гэта змяненне на ўсе жыцце і не вернуцца больш? унутры ж праблема
У multijet гэтай мадэлі маюць праблемы з эбу, напэўна, каб месца, у якім збіраюцца не я, здараецца рэдка цалкам замяніць ecu для пранікнення вады ў сістэме, а таксама праверыць масу на рухавік, часам простыя рэчы выклікаюць ы? есць драпіны****
добры дзень, паглядзіце ў ecu, калі ў аксіду ,для пранікнення вады ,а затым праверце, дзе батарэйнага адсека электраабсталявання мы sn некаторыя версіі, якія рэжуць кабелі ,і турбуе лінія can,,,,......я і capiato ў evo прывітанне....
Хлопцы, і ўсе роўна вы размясціце спасылку карысным для ўсіх dtc http://www.dtcsearch*****/