Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    Глядзіце вы хочаце купіць,грушу ў рукі (каб лепш зразумець ,што і Renault Clio 1500dci ,delphi бяспечна прадае)і пастаў ,а потым паглядзець, як v

НАВІЧОК L'avatar di mincio82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Абноўленая (AN)
    Паведамленні
    14
    На самай справе трэба высветліць, трохі лепш, пытанне..для трывогі? стартара што такое дакладна?

- Стартар ? стаміўся, як быццам не хапала кі, з боку акумулятара?
    - Стартар круціцца нармальна, але трэба больш? часу, каб прывесці ў рух машыну?
    - Стартар працуе добра, але code ключ не распазнаецца?
    - Усе, сістэма запальвання працуе нармальна, але не адчувае, помпа для дызельнага паліва, што частка
    - etc..etc..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    кантралюе ціск дызель з дыягназам і паглядзець, і калі прыходзіць на стартар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Не пачатковец ен tt на месцы ? праблема чэргаў.а 280 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    мяне і адбылося нешта падобнае зрабіў рэзкі былі праблемы халоднага запуску я вырашыў, усталяваўшы фільтр паліва новы (быў заўседы bosch, для якога гэта быў таксама добры брэнд), але ен быў няспраўны, але' мяне, каб я зрабіў адразу пасля рэзкі вамі, калі гэта адбылося?пасля таго, як гэта было зроблена некаторы ўмяшанне ў аўто ?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Абноўленая (AN)
    Паведамленні
    14
    Ад мінімальнага вопыту, які я зрабіў, фільтр дызельнага паліва мае 3 функцыі:

- Для фільтрацыі дызельнага паліва ад прымешкі? якія могуць прывесці да пашкоджання сістэмы харчавання
    - Аддзялення вады з дызельнага паліва
    - Наладзіць ціск дызельнага паліва

Бачыў, што есць датчык ціску паліва,, ? легка думаць, што фільтр засмечаны або пашкоджаны мяжы спрацоўвання трывогі на блок кіравання, які адмаўляе згоду на запуск рухавіка.

Праблему вы апісалі доўжыцца даўно і, спадзяюся, пасля pi? замена дызельнага фільтра..у гэты момант мне сумнеўна па якасці? паліва выкарыстоўваецца, для ачысткі бака і на класічны датчык, які кідае істэрыку.

Выбачайце, калі я выкарыстаў мову не дарэчы, але я просты аматар, а не эксперт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў mincio82 Visualizza Messaggio
    Ад мінімальнага вопыту, які я зрабіў, фільтр дызельнага паліва мае 3 функцыі:

- Для фільтрацыі дызельнага паліва ад прымешкі? якія могуць прывесці да пашкоджання сістэмы харчавання
    - Аддзялення вады з дызельнага паліва
    - Наладзіць ціск дызельнага паліва

Бачыў, што есць датчык ціску паліва,, ? легка думаць, што фільтр засмечаны або пашкоджаны мяжы спрацоўвання трывогі на блок кіравання, які адмаўляе згоду на запуск рухавіка.

Праблему вы апісалі доўжыцца даўно і, спадзяюся, пасля pi? замена дызельнага фільтра..у гэты момант мне сумнеўна па якасці? паліва выкарыстоўваецца, для ачысткі бака і на класічны датчык, які кідае істэрыку.

Выбачайце, калі я выкарыстаў мову не дарэчы, але я просты аматар, а не эксперт.
    Я не думаю, што праблема ў дызельнае паліва, так? таксама fiat 16, які п'е без праблем з таго ж дыстрыбутара...
    Я, здаецца, зразумеў, але я павінен пераканацца, што фільтр усталяваны дызель на гэтых рухавіках TDCI, не ? што класічная, што вы "шрубы", бенс? ? адзін кофр з двума быстроразъемными
    Так? нават наш сябра гера ne знайшоў два няспраўных, не ? што гэты тып фільтра мае праблемы праектавання? Вы не маглі б замяніць якім-небудзь пі? функцыянальнай?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Абноўленая (AN)
    Паведамленні
    14
    Змена тыпу фільтра, я думаю, немагчыма, можна? змяніць фірменнае найменне фільтра..магчыма, можа быць больш? верным арыгіналу і лепш зафіксавацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    ...можа быць, мелася на ўвазе загартоўкі...іх c'? таксама і зваротны трубаправод, які ламаецца на раз і усмоктвае паветра, калі замянілі фільтр і рухалі трубаправоды, якія праходзяць ззаду ? легка смактаць паветра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    няма, як сказаў гера, грушу не павінна ўсталеўвацца, калі аўтамабіль мае электрычны помпа,і таму, што " калі б ен электрычны помпа, вам дастаткова ўключыць запальванне 2/3 раз на працягу дзесяці секунд, каб аднавіць ціск у контуры

вы паміж бак і фільтр
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-11-2013 да 16:18

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •