Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 51 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ідэальным, то есць я прыехаў.
    так як, я, напрыклад, колькасць абаротаў, я магу змяніць мм3 ўводзяць.....так што калі ВР крок ад 70 да 75 мм3, ў аўто я да таго, што, напрыклад, калі да 3500 абаротаў 70mm3 аказваўся ціск 1200mbar....цяпер да 3500 абаротаў я 75mm3 ўводзяць у 1200mbar? проста гэта змена, каб павялічыць расход паліва? відавочна, што, уносячы змены ў BP падобныя на карце.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ідэальным, то есць я прыехаў.
    так як, я, напрыклад, колькасць абаротаў, я магу змяніць мм3 ўводзяць.....так што калі ВР крок ад 70 да 75 мм3, ў аўто я да таго, што, напрыклад, калі да 3500 абаротаў 70mm3 аказваўся ціск 1200mbar....цяпер да 3500 абаротаў я 75mm3 ўводзяць у 1200mbar? проста гэта змена, каб павялічыць расход паліва? відавочна, што, уносячы змены ў BP падобныя на карце.....
    Не, я ведаю, што я дрэнна растлумачыў, ВР служаць знайдзіце кропку на карце, а затым значэнне па восі Z. на ВР бягучага ўводу (і, такім чынам, умоў здымкі працы).
    Калі вы павялічце ВР ад 70 да 75 мм3 вы, што зьмяненьне месца працы, на карце.
    У вашым прыкладзе, я думаю, што вы паведаміце на карту ціску ў рампы. Калі памяняць БП ад 70 да 75 не задавалі яшчэ, што зменшыць працоўны ціск, тое, што было запланавана на 70 мм3 пасля змены будзе дасягнута ў 75.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    калі вы змяняеце ВР,напрыклад, ціску ў рампы, трэба карэктаваць карты, якія тычацца ціску ў магістралі rail, і гэтак далей,у адваротным выпадку не было б сэнсу іх змяняць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    ВР трэба, каб вызначыць, што і напісаў у мапе, то я растлумачу лепш, як абсцисса і ардыната ў каардынатнай плоскасці, напрыклад, у EDC16C39, дзе ў ECM знаходзіцеся пара запыце пры стандартных умовах, а кіроўца кажа вам працэнт направа-налева і кручэння зверху ўніз, калі ідзяце і бачыце, BP знойдзеце рост значэння да 8192, што і максімум педаль прызнаў і рост значэння да 6000 аб / мін (калі не памыляюся), якія вызначаюць хуткасць кручэння, усярэдзіне карта знаходзіцеся сувязь паміж імі, то есць з 10% - педаль на 2000 абаротаў у гэтай пары (ІДЭАЛ) запыт
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хм, зараз мяне бянтэжыць.....
    такім чынам, давайце падвядзем вынікі ледзь-ледзь: калі вы паглядзіце на малюнак, які я прыклаў....я максімальнае значэнне круга 2 порт 7800, калі я не памыляюся, то пачынаючы з 7000,а цяпер, калі выратавацца і вярнуцца на карту ў мм3 кожнай крывой я не знаходжу больш 4500giri 70mm3 4000giri 60mm3 але мне піша 4500giri 78mm3 4000giri 60mm3 etc etc , так што калі загрузіць файл, што адбываецца?ўводзяць ці не большая колькасць? дызель на гэта ціск напісана ў табліцы?і, каб унесці яснасць нават асобныя значэння ў табліцы з імем BP?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    залежыць ад часу ўпырску, калі вы пераканаеце сябе, экю, што тыя 78 мм3 вы павінны пераканацца, што інжэктар ідзе адкрыта ў патрэбны час (або амаль для нас, простых смяротных), каб надаць 78 мм3, калі вы носіце толькі BP 78 мм3, але не адпавядаць аб'ему нататкі часы (70 дастаўленыя ў 78) і впрысните менш, чым дызель

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    проста ў 78 мм3 вам ціск, што ты ў 70 мм3, адпаведна 70 мм3 вам больш нізкае ціск. Справа? не зменіце, паменшыць ціск

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Вы, чаму? у гэтым выпадку кажуць пра ціск, але гэта не так на ўсіх картах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    затым, пацягнуўшы сумы, калі павелічэнне, як ужо гаварылася раней BP карты, ціск фарсунак ў колькасці? мм3...я andarmi карэктаваць ціск лагічна....каб не апусціць яго, чым раней, і карэктаваць нацэнку, павялічваючы таксама тэрміны ўводзілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Няма, то, калі ты больш карту ціску ў рампы перарабіць bp часткі мм3 ўводзяць кажаце ў экю, якія ўводзяць 80 (уключаючы надбаўкі) і неабходна, то ціск у ****llo павелічэнне упырскам паліва нічога не змяняецца, вам усе роўна карэктаваць карту час і разблакаваць абмежавальнікі дызель, каб надаць больш

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •