? тое, што я хацеў бы зрабіць....? не дазволіўшы мне даць адрасы, карты....але, магчыма, дадзеных, якія мне дазваляюць прызнаць іх толькі....так што, як толькі, што вы разумееце, як individurle я ўпэўнены, што нават у рэдагаванне, то змог бы лепш...
ад таго, што я зразумеў, цяпер я павінен пачаць з абмежавальнікамі крутоўнага моманту(?я вылучыў адзін гадзіну) і карту педаль...але на гэтым я мог бы зразумець, што гэта я ўнутры,а затым значэння, з якой ен працуе....
міхаіл ўпэўнены, што я заплаціў....па-твойму, чаму? я прыбыў, жадаючы зразумець, як зрабіць карту прыстойны....відаць, што псеўда-механічныя і mappatori іх сотні вакол...чаму? не спрабаваць зрабіць лепш...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-11-2013 да 03:14
вы робіце добра, аднак, заўважыць, што ў вас есць titanium, загружае файл, ori, вы знойдзеце драйверы і змены карты пад драйвер.
карты педаль газу , пара , ўпырск , турба-і чыгуначных скажам, асновы, то вы можаце пайсці нават на alticipi. і г.д.
але частцы гэтыя часткі прыкладна з 1500 абаротаў, асабліва на пару, каб не мець праблем счаплення
карты педаль можа ісці, павялічваецца легкія, але добра
карту колькасць газу зноў пакіньце на врі ? legr і ўбачыў, што ў вас есць элементы кіравання зачыненыя і не працуе.
вы кажаце мне, што тыя карты, якія вы закранулі за драйвер?
будзьце ўважлівыя, так? есць некалькі задзірын " я з мышы "
абмежавальнікі fumosit? вы можаце пакінуць іх, нават золата , з крокам не так празмерна.
пара ок
elencami карты з драйвера, што яны для вас?
ціск дызель не добра rivedila
час ўпырску таксама, часткі з вышэй
ок, дзякуй, у пра гэта, і тады вы зможа вам у гэтым? сказаць.....
я рады, што, па меншай меры, логіка працы, так і дакладнае....
я не хацеў бы рабіць іншыя cappellate але, па мне, каб час ўпырску, добра, я павінен зразумець, што значэнні, выражаныя ў гэтай карце....парады?
хлопцы, я заўважыў, што ў халоднае надвор'е праблема, апісаная тут вы прытупляецца няшмат, але вядома, што аўтамабіль здаецца значна больш затрымка, што калі camminassi з шын ціск....як вы думаеце?
Хлопцы, як вы думаеце, калі знайшоў добры кампраміс у паскарэнне і нізкі вельмі нізкі fumosit?, што тычыцца, каб атрымаць штуршок аднастайнай нават перавышаныя 3000giri?толькі пытанне колькасці дызельнага паліва, а таксама залішні ціск турбіны можа даць адчуванне, што рухавік сцен?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 21:10
на мой погляд, змены ў цязе рухавіка сапраўды мала, асабліва пасля 2500 3000 абаротаў
у карту ціскаў дызель змены нязначныя і не неабходна
у карту дызель змены непрыкметныя
абмежавальнікі былі паднятыя, але іх эфект ? амаль нулявы, чаму? у іншыя карты, не патрабуецца ісці ў гэтых межах.
ціск паветра пу? ісці добра.
але вы маеце на ўвазе ў карце размешчана або ў цэлым?
c'? адна рэч, якую я не разумею:як змяніць карту педаль турба-ціску ў рампы etc etc ....не я атрымліваю выступаць тое, што я патрабую....але вядома толькі тое, што я гэта зніжае першапачатковы імпульс тыпу ад 2000 да 1500.....і тады я змяніць імпульс ўверх...cio? калі моцны штурхае ад 2000 да 3500 адчуваю, што солі, вадкасці....а калі далоў цягі ад 1500 да 3000 мне пачынае паміраць...або лепш не ? энергічныя дабрацца да "чырвонай" зоне....
таму я хацеў бы зразумець, ці есць ? абмежаванне на змяніць, што спажыванне....ці я павінен пагадзіцца, чаму? ад жыцця ўсе, што не пу? мець?!?!?
я маю на ўвазе карту размешчана ў 22-11.
з тых дадзеных, аўтамабіль прымае "p"? цягі з нізкім і сярэднім паскаральнік +4-5% і не больш за 3000 абаротаў
бярэ трохі цягі на максімум паскаральнік, але толькі з 2500 абаротаў, +12%
я думаю, што эфект, які вы апісалі на дапамогу, зрабіў так, выбітны змяненняў у всасываемого паветра, а не паліва.
з паветрам або каманду turbo вы можаце мець імпульс больш? на малой хуткасці? але тое, што да пачатку мы не ідзем за дазапраўкі паліва.
я не разумею сэнсу змены ціску ў рампы
аўтамабіль ? без fap, egr адключаны, farfalline swirl адключаныя.
Улічваючы, што я яшчэ не магу загрузіць сваю карту даю адказ на пытанне, на які ніхто не адказаў, што знаходзіцеся ў карты, як значэнні, якія яны есць. Карты педаль= запыт пара, выяўленая ў нм, гэтыя нм, а затым пераўтворацца ў колькасць? ўводзяць паліўную карту ад 'колькасці? паліва ўпырскваецца, гэта колькасць? паліва ўводзілі ? выражаны ў мм3. Адсюль УСЕ. Між тым, гэтая пара запыце або мм3, неабходных абмежаваныя: 1) абмежавальнікі дызель з драйвера (для карты з turbo stock будзе дастаткова 2), 2) абмежавальнік крутоўнага моманту (выражаны ў нм), 3) абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху (але так, вы павінны ўжо? іх ужо? у 1000нм, за выключэннем задняй панэлі), 4) карта lambda (абмежавальнік fumosit?). Апошні ? выяўляецца ў значэннях лямбда ? пераўтварыць значэння ў AFR (калі напішыце на ****** лямбда-to AFR знаходзіцеся табліц пераўтварэнні, стехиометрической на дызель ? 1=14,7, але для таго, каб не мець якіх-небудзь fumosit? трэба стаяць каля 16 ці нават больш? такім чынам, вы можаце запісаць усе, дызельнае паліва, вядома з turbo stock я б сказаў да 1 або нават менш?, лепш трохі дыму, што турба не працуе). У гэтай карце на break point у нас і пра мг/Канцэнтратар всасываемого паветра, увагу? што тут значэння всасываемого паветра ў мг, і для разліку AFR табе трэба канвертаваць мм3, што впрысните ў мг робяць mm3x0,84. Прыклад: на 4000 аб ўкараняе 62mm3 і вы 900мг/Канцэнтратар, а затым націсніце 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 у AFR.
Цяпер gi? толькі змяніўшы гэтыя карты машына пу? ісці добра, без таго, каб дакрануцца да іншага, калі не трохі ціску turbo, так што вы можаце запісаць pi? дызельнага паліва, што здыме. Тут вы можаце даць 100 ачкоў на апошнія 2 слупка ў таблічнай, і 50 ачкоў, робіць заяўку.
Я табе патлумачыў, першыя асноўныя паняцці, цяпер гэта да вас, каб паспрабаваць. Вядома, з трохі ціску ў рампы, трохі наперад і трохі больш? час ўпырску можа быць? атрымаць яшчэ значнае паляпшэнне, але цяпер пачынаецца з азоў, не ўскладняць сабе жыцце. Акрамя таго, як кажа карыстальнік, вельмі дасведчаны гэты форум, rail ? ну падымаць гэта толькі ў выпадку, калі неабходна скараціць час ўпырску для высокіх колькасцях? iq..