Паспрабуйце і трымаеце нас да гэтага часу....
я, як правіла, я размяшчаю ліст паміж радыятарам і egr cos? не выключаю, што стральба ўсе яшчэ ўнутры калектара....
можа быць, тое, што 3%, што робіць працу на мінімум.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я сказаў,а застаецца злегку адкрытым...
з diagniosi да мінімуму масы паветра змяняецца з раздымам адрыву?
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
Толькі што скончаны выпрабаванні на fiat 500 1.3 mjet 75cv, вынікі дыягностыкі, працэнт адкрыцця клапана egr "2%" стан EGR off, клапан EGR зачынены зусім, не рэгулюецца наогул.. прыкладаю змененыя файлы:
MJD6F3HW04P-3545B595.rar
На адным 500, каб абыйсці гэтую праблему, мне прыйшлося адлучыць раздым і ўставіць супраціў 36 ым памяркоўнасць 5%..
я не разумею, як ніколі, шляхам выключэння так жа, на адным працуе на іншым няма..
пу? залежаць ад версіі праграмнага забеспячэння??
Цярпенне і цнота моцных..
можа быць, на першай вы зрабілі іншыя змены, акрамя egr?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Вы, выключэнне DPF, але не азначае, што-то ў кіраванні EGR.. я зрабіла тэст, каб пакласці карту арыгінал толькі з адключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог, але заўседы такая ж праблема.. і гэтак жа я праверыў у маім databese і ў гэтай версіі HW і SW у мяне зроблена так шмат.. і не пі? былі праблемы, што ecu пашкоджаны?'
Цярпенне і цнота моцных..
Я не думаю, што ecu пашкоджаны, магчыма, выпрабаванне, з выключэнне гэтак жа, dpf, калі d? такая ж праблема.
я заўважыў, што на некаторых аўтамабілях 1300mjtd мяне стаіць на 0%, іншыя-2%, іншыя 4%, значэнні ад дыягназу.