Хлопцы, выбачайце, але авансавыя плацяжы, як правіла, каб падняцца тэмпература?
Або ? наадварот?
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Авансавыя плацяжы памяншаюць egt, але і падымаюць ціск у камеры згарання. Гэта-тое, чаму? не варта перабольшваць. Затым прыбыў вызначанай мяжы, не мае паляпшэнне. Мы кажам, што на высокіх абарачэннях трэба мець ін'екцыі pi? можна бліжэй да вмт. За мяжой зша мець ўпырску ў вмт 3500 абаротаў, з высокім iq? мяркуе наяўнасць дасягненняў вельмі высокія. Гэта ? тэрмінам? з AFR 16 або больш?, з AFR менш, гарэнне адбываецца-й? хутка і пу? чакаць трохі менш. Мы кажам, што мы павінны трымацца ў межах 5 градусаў пасля вмт. Я асабіста высока на маей я на 2.5 градусаў прыкладна пасля вмт.
звычайна egt з p? яшчэ загадзя, як правіла, спад....нават калі ледзь-ледзь....
дадаў бы кантраляваць тэмпературу паветра на выхадзе з турбо...
з дапамогай свайго датчыка, відавочна,...
калі ? значна вышэй, чым на 60? C, і ўсталюеце IC варты называцца так...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-11-2013 да 20:22
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Riesumo гэтую тэму, каб не адкрыць іншую, на практыцы ? прыйшоў час замяніць precat з downpipe, я хацеў бы ведаць, калі мех правесці pi? нізкія тэмпературы турбіны, ўцягваюцца нават тыя, выпускны калектар, так як я ? зламаў ў палон менавіта з-за высокіх тэмператур у выніку вентыляцыі.
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Паколькі ен адчуваў, вентыляцыі, у якасці першага рашэнні ў мяне трохі, усіх зняволеных, але адзін ? зламаў, але ўсе роўна паказваў ужо? трохі сажы, паблізу, таму я мяркую, што былі ўжо? з'яўленні расколін, таксама чаму? appenna я дакрануўся да яго вы ? разбіта.
Але тое, што я жадаю ? ведаць, калі вадасьцекавая труба будзе правісаць, нават крыху тэмпература калектара.
калі не ад дызель ніжэй вы можаце трымаць яго vgt зачынена, як вы хочаце, і ціск турбо у карту нават у 3 бар, але не succeder? нічога з гэтага...
turbo робяць павярнуць выхлапных газаў,выхлапныя газы робяць у камеры згарання, у камеры згарання, калі не ўвесці яшчэ і дызель, дзе і калі вам гэта трэба....вы не вышэй....
макіяж st? у краніце карты, лямбда "набіраў вагу " b?l p? дзе яшчэ вам трэба....
але не ? адзінае, што вы павінны закрануць мяне...
вы павінны спачатку adegure запыт па dw іх потым карэктаваць розныя tl прадастаўлення ў лямбда на ўсе...
адзіным супрацьпаказаннем стрэс яшчэ для счаплення.......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ОК, усе ясна, манро, але прабачце, калі есць паўторы, гэта вадасцекавая труба зніжае або няма тэмп калектара?