Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20

Абмеркаванне: FORD Focus c-max 1.6 tdi

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    для потение алею і недахоп гэтых машын...акрамя tranciamnto трубы apirazione ў bedimentro і controlallo апошні, пасля чаго ...правяраць яе, а таксама кіравання turbo трубы... дэпрэсіі lesionano даючы бедныя прадстаўлення ў апошнім перайсці на egr ......!!!!але не варта недаацэньваць впускной шланг, што ідзе на датчык выдатку паветра, той, дылера варта замяніць шланг і датчык выдатку паветра на корпусе паветранага фільтра каля 130 еўра!!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    я зрабіў работы, cio? разабралі клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, нават не было брудна, нават самы дрэнны ен там, дзе і выходзіць у паветравод aspirazioneche знаходзілася дрэнна, праверыў засланкі-ок.
    тое, што я заўважыў ? што c'? шмат алею ў калектары, машына ў 69000 км, нават шмат, і тады ўладальнік ? той, які не ідзе ні моцным, яны робяць так гэтыя машыны?
    у любым выпадку ўсе зрабілі і праблема ? ім яшчэ, магчыма, што-то лепш ідзе, але не вялікая
    я хацеў выдаліць egr ад карты, але ўбачыў, што ад паслядоўнага порта magpro2 не закон, я павінен зрабіць гэта ў bdm і не ўдалося.
    датчыкі ці паветра ( maf ) даюць праблемы на гэтых машынах?
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Гэта я прапаную зрабіць гэта ў bdm,то пошта часопіса мы бачым, параметры maf /egr/turbo г. д., дыягназ знаходзіцеся памылкі???
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    Гэта я прапаную зрабіць гэта ў bdm,то пошта часопіса мы бачым, параметры maf /egr/turbo г. д., дыягназ знаходзіцеся памылкі???
    я зрабіў гэта некалькі разоў у бд, і я павінен сказаць, што калі вы ідзяце тэрміны, у лісце нічога не адбываецца, у адваротным выпадку бывай кадоўкі варыянтаў, значна больш ціхі ў bdm
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    на гэты аўтамабіль я паставіў пласціны з адтулінай 5-6 мм, зробленыя каля 60 000 км не гарыць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    У мяне таксама былі праблемы з гэтым аўто, вядома ? у egr.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    я на я змянілася, тры!! у тым ліку 2 арыгінальных і дрэнных! Калі карацей, вы не ў бок. А безумоўна ? то дэфект!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Вы згодны,але і заўседы есць рызыка...група psa rognose,і з блізкай адлегласці, яны страціць паўгадзіны, перш чым mezzagiornata пасля....
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    памылкі ў дыягназе няма, трубы дэпрэсіі пад кантролем .
    Трубка, што ты кажаш, Carlo Abarth і тое, inferro, і тое гумовыя, што частка з турба і ідзе на датчык выдатку паветра? ( ? есць гума), што, магчыма, ен можа быць зламаны, дакладна?
    і што ? ок secomnuque.
    самае дзіўнае, што я не разумею ? што гэты дэфект ? выйшаў так, з нічога, машына ? як калі б сыходзіў з тармазамі " цягнуць " ? 90 cv не, што грудзей ляціць , але вы адчуваеце, што прагрэсаванне не ? нармальна.
    Проста я чытаю ад bdm экю, і я бачу, выдаліць egr.
    Але карта, якая каштоўнасці бачаць maf/ turbo?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    рага ен змог прачытаць гэта benetta ecu, ? праўда, што вы можаце ўбачыць значэння maf або іншы?
    гэты ecu ? арыгінальны , ніколі не дакранаўся адзінае, што я зрабіў ? выпрабаванне зачыніць egr на карце, але я яшчэ не вырашыў нічога, што вы мне параіце?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне,пачынае зняць з карты ў egr, і тады вы будзеце бачыць?...

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •