Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    модулі так званых salvadebimetro выкарыстоўваць іх гады ідуць дастаткова добра ,вы выкарыстоўваеце трымер для рэгулявання, есць тры правады або чатыры драты, а менавіта :мадэль 3-правадныя, перарывае сігнал 5 вольт, што забяспечвае эбу на датчык выдатку паветра, а ў чатыры драты спыняецца, выхадны сігнал ад датчыка расходу паветра выявіць заўседы з мультиметр..з рухавіка да мінімуму, ад прыкладна 1,8 да 2,2 вольта паскарэння павялічваецца..быць расколіны не павінны да 4 вольт. Лепшыя, вядома, гэтыя 4 правады, прыдатныя практычна на ўсіх debimetri аналагавых або 5 правадоў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    для тых, лічбавыя c'? што-то рабіць? fiat bravo 1.9 mjtd 120 л. з 2007 ці ведаеце вы, што мантуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Хто ведае, для лічбавага няма альтэрнатывы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Практычна гэтыя модулі выкарыстоўваюцца для аднаўлення debimetri зношаныя: - што-то накшталт ўзмацняльніка сігналу. На самай справе з часам debimetri (будучы гарачая дрот) з часам зношваюцца, і гэтыя circuitini служаць аднавіць правільнае значэнне напругі, якія забяспечылі б новыя!
    Для tararli правільна трэба? выкарыстоўваць кампутар на сто для дыягностыкі і адрэгуляваць трымер так, што тэарэтычную каштоўнасць і рэальная кошт супадаюць! Іх можна рабіць нават з дапамогай мультиметра, але толькі пры ўмове, ведаеце ўжо? апрыеры правільнае значэнне напружання, якое павінна забяспечыць новы...
    Есць як для бензінавых, так і дызельных рухавіках, але, як правіла, не зусім танныя: так што дзякуй admin за тое, што нам падарылі схемы для іх рэалізацыі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    так, але калі ў вас датчык выдатку паветра не іх вы можаце ўсталяваць патрэбнае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    я думаю, што датчык выдатку паветра маюць усе сучасныя аўтамабілі з электронным упырскам, сябар мой на alfa gt 16v mjet, ен выкарыстаў гэта, чаму? былі праблемы ўраджайнасці рухавіка, я не памятаю гэтых праблем, але паставіўшы гэты эмулятар, ен вырашыў амаль усе яе праблемы,

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    curiosit? riesumando ў гэтай тэме:але я чытаў, формаў датчык выдатку паветра ад +50cv...нават калі гэта былі толькі 15 ці 20cv, на ваш погляд ? можаце даць пачытаць сапраўды значэння в + на датчык выдатку паветра? cio? ecu avr? табліцы узыходжання на massmo для 1300г/S... калі закон больш не выклікае збояў?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я пабудаваў хто-то і пратэставалі на 147 і bmw 530d з добрымі вынікамі,схема ? тое, што можна знайсці ў інтэрнэце на 3 правады,хутчэй за ўсе тое 4 правады ? лепш, калі датчык выдатку паветра менавіта nonce робіць-ы?...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    я пабудаваў хто-то і пратэставалі на 147 і bmw 530d з добрымі вынікамі,схема ? тое, што можна знайсці ў інтэрнэце на 3 правады,хутчэй за ўсе тое 4 правады ? лепш, калі датчык выдатку паветра менавіта nonce робіць-ы?...
    Спрабаваў ніколі на Golf V?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    не, але яны павінны пайсці па тым жа

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы