Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109
    дзякуй, хлопцы у кожнага есць свае перавагі, як я бачу...
    і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
    напрыклад, пеўнік і да т.п. яны таксама карысныя для мас?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Rebound Visualizza Messaggio
    і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
    Пеўнік, я магу гэта пацвердзіць ? выдатны тып ecu, што менавіта цябе цікавіць

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    таксама я ведаў, што 500 пісання , жадаючы прадаюць толькі кампанент riprog без яго вярнуць , але я думаю, што хто-то гэтую праблему ? атрымалася raggirarlo? не ўпэўнены, што ... давайце паглядзім, што кажуць іншыя ;-)
    Было б карысна, калі хто-небудзь ведае спосаб, каб абыйсці перапраграмавання, магчыма, з пэўнай праграмы і размяшчаць кіраўніцтва, каб зрабіць яго карысным, магчыма, тым, хто мае ўжо? выдаткавалі грошы, ці тых, хто плануе набыць у kess v2 клон

вось табе прыклад на раздзеле дакументы майго пеўня v2 інструкцыі для iaw 59f і пра тое, як прасвідраваць адтуліну
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 31-10-2013 да 19:46

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109
    на жаль, я не магу глядзець ўкладанні.... ва ўсякім выпадку я бачыў праграмістаў для iaw 59f, якія могуць чытаць / пісаць без выканання адтулін на ecu...
    хто дарэчы ? сапраўды рызыкоўна...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    на жаль, я не магу глядзець ўкладанні.... ва ўсякім выпадку я бачыў праграмістаў для iaw 59f, якія могуць чытаць / пісаць без выканання адтулін на ecu...
    хто дарэчы ? сапраўды рызыкоўна...
    Прабачце калі што не так напісаў, але ў дакументах есць таксама інструкцыі dettagliste, на якім вы не можаце? памыліцца, каб выканаць адтуліну, і ў той жа afinch? хто-то, калі гэта будзе трэба, можа быць, я магу быць карыснай.................
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Добрае спалучэнні я бачу, з MPPS і Певень V2. У MPPS рэкамендую, чаму? ? вельмі стабільна, але працуе толькі ў паслядоўны, а Певень V2 лічу, што гэта выдатна, каб працаваць у bootmode. З гэтымі інструментамі вы, сапраўды, шмат.
    Адносна адтуліну на IAW59F, калі строга прытрымлівацца інструкцыі, якія вы знойдзеце ў Гала V2, не рызыкі, на самай справе нічога.

прабачце riesumo абмеркавання...што гісторыя ? гэты маркер? певень мае пэўную колькасць пісанняў?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    певень не мае абсалютна ніякага лічыльніка пісання, маркеры, іх мае kessv2 але цяпер вы baypassano легка перапісаўшы frw.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я згодны з ugoboss....я андрэй на kess v2 + k-tag.....нічога зняць пеўнік....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Я kessv2 клон з лімітам 50 маркераў, у скрынцы было таксама форму карціны, для перапраграмавання прашыўкі працэсара... шчыра кажучы, я знаходжу добра з kess, у наступны выдаткаў будзе самодиагностику і пасля ktag... заўседы клон цяпер, нават калі топ будзе ktag цьфу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    Прабачце за пытанне... mpps com'?? дакладнае, няправільнае, c'? хто-то, хто яго выкарыстоўвае? дзякуй

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •