Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    вось чытанне дадзеных з ecu:

8N0906018A
    1.8L R4/5VT
    0261207030
    1037354178
    Flash:29F400BT

Пры спробе прачытаць блок кіравання мне: read error, turn off the dashboard. Практычна зарад да 50%, а затым ідзе хутка да 100%... 4s, каб чытаць, перш чым даваць памылку. Не ратуе нават файл. Я не спрабаваў у boot mode.

Вы можаце мне даць пацверджанне паслядоўнасці:
    я ўключаю карціну
    я выключаю рамках
    pin 24 эбу на масу
    назад карціна
    здымаю масу з 24 pin
    я націскаю больш падрабязна ecu

Правільна?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 31-10-2013 да 20:04

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў TTMsport Visualizza Messaggio
    Пры спробе прачытаць блок кіравання мне: read error, turn off the dashboard. Практычна зарад да 50%, а затым ідзе хутка да 100%... 4s, каб чытаць, перш чым даваць памылку. Не ратуе нават файл. Я не спрабаваў у boot mode.

Вы можаце мне даць пацверджанне паслядоўнасці:
    я ўключаю карціну
    я выключаю рамках
    pin 24 эбу на масу
    назад карціна
    здымаю масу з 24 pin
    я націскаю больш падрабязна ecu

Правільна?
    pin-код, які вы выкарыстоўваеце для boot mode не ? тое, што грэбень ecu але тое, што ўнутры 29f400 eeprom, усталяванай на друкаванай.

я лічу, што ваш інструмент будзе п'яны, або, па крайняй меры, нестабільнай будзьце асцярожныя...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    ок, гэта павінна быць легка дабрацца да pin24 ecu будучы ў разетку. Я знайшоў фота аб ім.
    Дарэчы, сродкі няўстойлівым, як ніколі? Па табе не варта так жа чытаць з пачатку? Калі, аднак, мне ўдасца прачытаць з паспяховай на той момант я павінен дамагчыся поспеху, нават пісаць правільна?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    я спрабаваў як 1250, што 1260 і ўсе чытаюць гэтую ecu без праблем.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Я не сумняваюся ў гэтым. Але я чытаў, што вакол многія мелі праблемы чытання без бачнай прычыны, а хуткасць запісу-няма.. мяне цікавіць пісаць яго на врі і проста.
    Сення я спрабую да школы з распиновка. Пытанне: каб паставіць у boot на школе я заўседы павінен адправіць на масу пін-код 24? Учора на аўто эбу грэўся з гэтай працэдурай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    у раздзеле арыгінальныя файлы c ? файл для вашага аўтамабіля, вы не можаце яго спампаваць, пакуль не будзе 80 паведамленняў, але потым ? іх, каб, калі ты будзеш служыць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Гэта я бачыў, дзякуй. У любым выпадку я ўжо? у крычы для мяне. Адзіны страх ? пісаць.

Прабачце за невуцтва, але для падлучэння эбу да школы з певень 1260 у мяне 2 кабеля: адзін з + і -, а другі-з K і L. гэтыя K, L, K-line? Я мяркую, K дакладна?

Нічога, паспрабуйце ўсе, не ідзе ў boot mode. як праз obd з pin 24 29f400 ў масы, так і на школе. Кажа: не ў boot mode. Я не ведаю яшчэ што паспрабаваць.
    У момант я, што не закон ніякім чынам цікава, калі scritura павінна быць зроблена ў boot або няма. У адваротным выпадку я), флэш-хто-тое, што мне, як загрузіць файл на врі з праграмістам....
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-11-2013 да 08:36

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    вам трэба 4 драты падлучаныя і правады boot прылітаваць да 24 pin, але пакінуў ******

12v+ = pin 3 і pin-код 62
    12v - = pin 1
    лініі K = pin 43

провад boot варта паставіць на адмоўны для другі толькі і не заўседы звязаныя, як правіла ўліваць у масы пасля ? з'явілася папярэджанне на запыт boot.
    - дакладнае час ? пасля таго, як вы націснеце на кнопку, што дазваляе бачыць дадзеныя ад ecu : прэміі, ecu з ecu падаецца і сцвярджаецца провад boot на адмоўны на другі, а то адвядзеш, калі вы можаце выконваць гэтую паслядоўнасць і яе ў той момант, калі ен мае патрэбу ў ecu ўваходзіць у boot і пуй чытаць і пісаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Я спрабаваў прытрымлівацца гэтай паслядоўнасці, ужываючы перамыкач альбо ў экю, што ў pin24 ў масы. Нічога не магу прымусіць яе пайсці ў boot...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    калі вы хочаце мяне адправіць ecu вас пасяліцца, або, калі мы суседзі, можаш прыйсці да мяне прама, я-б.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •