Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Абмеркаванне: vw polo ec15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    змяненне пк можа быць ? ваш inkasinato , перавышае 14 вольт батарэі, як вы сказалі cinqueturbus

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Цяпер я, нарэшце, разабраць і падключыць да стойцы з блокам харчавання, у 13,8. Дурны пытанне, але я не ridposta. Як пашлю ў boot mode на edc15 tdi ? А gi? спрабаваў аднаўленне бд з бясконцы цыкл. Цяпер я спрабую школы. А раней у бд, я даваў no information.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    так, але dissalda , за 5 мін , можа быць, у вас есць flash пашкоджана . і ў любым выпадку, прачытайце яго да канца мы цікаўныя, альбо прыйдзі да мяне, lol

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Дзякуй за гатоўнасць? faberecu, але я не ведаю, дзе цябе знайсці: -))) а мне здарылася падобная праблема з audi a5 2500 в6, але ў яго 29f800 і іх быў сапраўды пашкоджаны падчас запісу. Я павінен быў замяніць eprom. Але, як вы можаце? пашкодзіць, нават калі пісаць файл з cks няправільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    я думаю, што вы і пашкоджаны eeprom ,іх жартачкамі mpps, што часам... ,што цяпер няма цябе прызнае,а не частка
    вы magpro2? з той паўтарыць ўпэўнены.. класічная mpps таму ecu id прымаючы дадзеныя з eep,а mag2 таму id' ад flash
    ну калі e2p і карумпаваных есць мала, каб зрабіць.. калі не scod разам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Але прабачце e2p лушчака дакрананні запісу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    Але прабачце e2p лушчака дакрананні запісу
    ты ўпэўнены?
    пры запісе флэш-памяці праз паслядоўны порт на eep захоўваецца дату апошняй запісу і павялічвае значэнне лічыльніка пісання для большасці аўтамабіляў.
    а вы рабілі дыягностыку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    добра mpps на лаўцы ен здымкі, перапісаць файл врі і пасля гэтага пераходзіць у дыягназ таксама з vag-com, і я ecu id.
    Вы сказалі мне, што cks файла, што я выклаў ? правільна таму? я магу напісаць яго, цяпер я імкнуся, і мы бачым, што ен sata звонку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    добра mpps на лаўцы ен здымкі, перапісаць файл врі і пасля гэтага пераходзіць у дыягназ таксама з vag-com, і я ecu id.
    Вы сказалі мне, што cks файла, што я выклаў ? правільна таму? я магу напісаць яго, цяпер я імкнуся, і мы бачым, што ен sata звонку.
    дайце нам ведаць, мы цікаўныя...
    Mpps v5 або v12?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    вось тады mpps v5 запісу выконваецца выдатна . Я правяраў на экскурсійнае нават дыягностыка з дапамогай vag-com ўсе гладка. Перш чым пісаць, я зноў апрацоўкі файла з winols 2,24, каб быць упэўнены, cks і ? ўсе прайшло ок. заўтра раніцай я спрабую на машыне. дзякуй за парады, мне застаецца сумневаў у тым, як вы пакладзеце ў boot гэтай блаславенай edc15 і нават той факт, што блок, я затрымалася з-за некаторых перашкод і блок кіравання бартавы бачылі, што на машыне не ? у гэты bendetto засцерагальнік 11. c'? сказаць, што mpps, калі я раблю edu id просіць мяне выняць засцерагальнік, калі замест гэтага я адкрываю пратакол і я кажу яму напісаць, не зрабіць, ecu id мне не кажа, я думаю, есць сярод bypass security acces.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •