Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў Julez Visualizza Messaggio
    Мне здаецца, проста sound turbo...
    але як???проста?? затым вы кажаце, што адчуваеце, я свісток кожны раз, калі вы бачыце машыну, якая паскарае? не можаце..

Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    глядзіце, што аб'ем паветра, што сцекі цяпер ? pi? высокая і глушыцелі дзьмуць..
    калі панізьце прэс-turbo і паспрабуйце гэта, вядома, не будзеце адчуваць сябе
    у факты, абмяжоўваючы свіст турбіны не адчувае сябе больш"
    попыт на гэта будзе лушчака нармальна, што любы калі-ж рухавік мае тыя ж праблемы, свісток ухіляючы fap .. у мяне есць некалькі сяброў з 159 і нават адзін з павука і працуюць без fap .. супастаўленыя.. няма свістка !
    прытрымліваючыся вашай логіцы, атрымліваецца, што выдаленне fap і, такім чынам, павялічыць адвод паветра, вы павінны адчуваць сябе я вентыляцыі .. як ідэя не дрэнна, і, мабыць, менавіта з-за свістка ...але не разумею, як ніколі, што іншыя працуюць бяспечна і без свістка..

кожны абгон, што я раблю, я павінен свістаць.. але што думаюць іншыя .. як-то смяяцца !

ps шукаю іншыя людзі з 2.4 jtdm, які, як правіла, сьвішчуць фільмаў, і, пацягнуўшы !! мы робім сустрэчы :P
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:24
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    але як???проста?? затым вы кажаце, што адчуваеце, я свісток кожны раз, калі вы бачыце машыну, якая паскарае? не можаце..
    Усе аўтамабілі turbo дзьмуць... Цяпер у вашай улічваючы, што ты выбавіў разгрузкі вы адчуваеце, што пі?, ? усе нармальна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    таксама залежыць ад рахунку і ад калючак ўнутры трубы, які ў вас усталяваны. Напрыклад, на fiat coup? turbo16v eliminammo на кэт. Пасля ўладальнік зрабіў пайку не ведаю, хто цвік сталярныя у цэнтры стрыжня. Кожны абгон дзьмуў, як f104 ( тое, што раней не рабіў ! )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    у факты, абмяжоўваючы свіст турбіны не адчувае сябе больш"
    попыт на гэта будзе лушчака нармальна, што любы калі-ж рухавік мае тыя ж праблемы, свісток ухіляючы fap .. у мяне есць некалькі сяброў з 159 і нават адзін з павука і працуюць без fap .. супастаўленыя.. няма свістка !
    прытрымліваючыся вашай логіцы, атрымліваецца, што выдаленне fap і, такім чынам, павялічыць адвод паветра, вы павінны адчуваць сябе я вентыляцыі .. як ідэя не дрэнна, і, мабыць, менавіта з-за свістка ...але не разумею, як ніколі, што іншыя працуюць бяспечна і без свістка..

кожны абгон, што я раблю, я павінен свістаць.. але што думаюць іншыя .. як-то смяяцца !

ps шукаю іншыя людзі з 2.4 jtdm, які, як правіла, сьвішчуць фільмаў, і, пацягнуўшы !! мы робім сустрэчы :P
    Глядзіце, што ўсе аўтамабілі, turbo сьвішчуць, калі вы адчуваеце, турба-бензін выціскаецца добра адчувае сябе толькі свісток. Магчыма, у вашых сяброў будзе мець ціск турбо-й? нізкі або тыпу разраду, што прымушае рэзанаваць менш.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    але, каб не пайсці і зняць стрыжань і трубка defap вы можаце прыдумаць тэст? магчыма падлучыць адзін з двух глушыцеляў з трохі паперы і скотч ? im, каб змяніць паток паветра.. можа быць, каб змяніць што-то?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
    Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў Julez Visualizza Messaggio
    Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
    Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?
    што такое db killer?
    кампрэсар - вадасцекавая труба - труба defap - 2 selenziatori - вось шлях з газу.. таму , прамы..
    свісток гэта раздражняе і не падабаецца мне нічога.. я нават думаў rimonatre fap і precat і вярнуцца да map врі ў afla.. каб не чуць яго ніколі больш не будзе"..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
    мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
    а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
    мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
    а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost
    у videofilmato і добра бачны ціск турбо ..
    я мяркую, вы нават не глядзеў.. і, адпаведна, не ведаеце, што свіст ідзе гаворка.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •