вось файлы крычы, а другі-egr
вось файлы крычы, а другі-egr
я не бачу белы дым fap-то-няма,але калі ен робіць трохі, можа быць, не я зрабіў, калі заўтра бяспечнага кіравання,вы думаеце, што, магчыма, спаліў зло ?ці яшчэ што-то
з драйвераў, дай нам дадзеныя maf вымяраецца, і мэта, як мінімум , 1000 , 1500 , 2000 і 2500 ,
аднак, калі ў вас зачынены гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог ? больш, чым нармальна, што maf прачытайце больш паветра....
стандарту 2.0 з egr адкрыты ў вас значэння maf паміж 280-300 мг з egr зачынены значэння паднімаюцца паміж 400 і 500 мг....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
даю дакладныя дадзеныя заўтра рана раніцай,аднак да мінімуму 830 аб мін мэта ў тым 227, 280 фактычнага аднак, паміж 430, 485
вось idati
намінальная эфектыўная
1000 278 472 mg/strk
1500 251 467
2000 271 437
2500 407 636
3000 522 609
выбачайце, аказваецца, крыху не так усе 4 лічбы кручэння, першыя 3 намінальнае значэнне 3 фактычнае значэнне
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 19:54
te lo gi? сказаў...з-за закрыцця адпрацаваўшых свой maf закон больш....
калі вы паспрабуеце адкрыць гэты egr maf далучаецца больш ці менш "паветра намінальны"...
а калі не хочаце, каб па праве зноў адкрыць egr вы можаце moddare ў ecu ўсе карту аб'ектыў maf:лямбда,lim дыму на аснове maf,linearizzazioni,выпраўлення,і т. д......
або нават магчыма, нават проста адключыць код P-аб'ект, такім чынам, не scassa таго ж ammenicoli.....
упэўнены, што для? у абодвух выпадках-гэта праца ў p? доўгі і даволі складаны....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я ўжо кідаю ў крычы, але нічога таго, што праблема ў ен, перш чым зачыніць яго ,я не ведаю, што-то " p код, вы можаце сказаць мне, калі ласка,паміж тым, дзякуючы
ты паставіў арыгінальны файл з коркам на Egr ?
не, я выдаліў яго