паведамленне умераны, ? добрае правіла, прадставіцца, перш чым пісаць на розныя тэмы форуму
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-12-2013 да 23:02
было б не дрэнна...прыгожае відэа, каб зразумець, як гэта зрабіць...гсч ведае, прытрымлівайцеся...але перш за ўсе ўбачыць, як наладзіць працу...
Я хацеў бы пачаць пайку, і не маю права, каб загрузіць кіраўніцтва.Хто-небудзь есць?іншы варыянт, каб чытаць?
хлопцы, па маім досведзе ( тут гульня ў дом гэта мая прафесія ) я адмовіўся ад часу, паяльнік звычайны, з невялікай інвестыцый, можна ўзяць паяльнік гарачага паветра, як маленькі weller газу... з тым, не рызыкуйце і не рабіць шкоды на лыжах з паяльнік, што вельмі легка, калі вы настойваеце або калі ставяць і здымаюць кампаненты так шмат разоў. Калі хочаце рада, калі я пачаў не так даўно працаваць на пласціны складаных, такіх як plcc, то sodip, bga і ў цэлым уся электроніка smd, я стала рабіць тэсты на платах жорсткіх дыскаў, каб зразумець, як цяпло і як рухацца. На жаль, не есць кіраўніцтва, якое трымайце, калі ен мае справу з кампанентамі тонкае.. трэба зрабіць досвед і, запэўніваю вас, вынік вы ўбачыце пасля першага адтуліны абвугленыя ...![]()
Use soldering flux, that helps a lot.
Прывітанне,
я выкарыстоўваю, каб выдаліць IC або іншыя часткі электронных SMD Hotair Рамонт station.
? вы не можаце запраграмаваць (чытаць і пісаць) дадзеныя з Eeprom diratamente?
Што тычыцца сажалкі, я знайшоў, вакол сушы, якія былі адстой, не ва ўсіх есць паток...для добрай зваркі неабходна таксама сажалка добра