-
Добра было б ведаць. Перш чым рабіць пашкоджанні абмотак фарсунак..
-
mah, я самаробных тэставання, служыць флейта, ўзмацняльнік, кампутар, праграмнае забеспячэнне, якое генеруе сігналы хвалі з дапамогай гукавой карты, перамыкач, рэгуляваны помпа, як тыя, якія змяняюцца, якія выкарыстоўваюцца для гонак старых аўтамабіляў, вадкасці і шмат-шмат цярпення.
наколькі я ведаю фарсункі з peak and hold і насычанасць заўседы 12В, змяняецца толькі ток.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Прывітанне TTMsport,
адчуваеце, я магу даць вам мае асабістае меркаванне і я дамогся вынікаў з поўнага на іншы, з рознымі сродкамі любога выгляду.
Дзве рэчы можна рабіць як у школе, так і з инжекторами ўстаноўлены, і стаяць яны як для дызеля, для бензіну.
Фарсункі разабралі, я пасылаю вас па спасылцы, што фатаграфіі кажуць больш, чым тысяча слоў: https://www.youtube*****/watch?v=7aT4S1lIBAY
Фарсункі ўстаноўлены, вы можаце зрабіць сумесь 3/4 прадукцыі, што знаходзіцеся ў фурнітура: Nitroantinebbia, Ацэтон і алею белы (калі ў вас няма DPF і Кат можна дадаць Алей 2T сінтэтыка)
функцыі розных кампанентаў:
- Nitroantinebbia: растварае парафін (дызель), павялічваюць актанавы/cetani, зніжае кропку cogelamento
- Ацэтоне: Раствараецца ў morchie і disncrosta
- Нафту, Белы: змазвае гумовыя і disincrosta, каб забяспечыць бяспеку ўсіх органаў ліпкімі і plasticosi (O-ring, трубы etc)
- Алей 2Т (ТОЛЬКІ СІНТЭТЫЧНАЕ) Звычайныя магчымасці на Нафту-Белы, але не служыць для выдалення акалінай.
% Ідзе як вялікі танк, і адпаведна, колькі паліва засталося, аднак працэнт патрэбны некаторы час, каб усе:
500 мл за Ўсе, калі ніколі не рабілі чысткі і, пры неабходнасці, зрабіць бак амаль пусты (ca 10/15 літраў) і рабіць гэта на пару, поўныя,
у адваротным выпадку заўседы 500 мл, з паловай бака або поўны бак і зрабіць сумесь кожныя 10000км (10000 км ovviamnete арыенціровачныя, у залежнасці ад патрэбаў і якасці паліва)
-100 мл Нітра
-100 мл Ацэтону
-50 мл Алей 2T
-250 мл Алею Белы
PS: Пасля ўжывання/поўныя з дадаткам, рэкамендую змяняць пры неабходнасці (калі маецца) паліўны фільтр.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума