Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Добра было б ведаць. Перш чым рабіць пашкоджанні абмотак фарсунак..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    mah, я самаробных тэставання, служыць флейта, ўзмацняльнік, кампутар, праграмнае забеспячэнне, якое генеруе сігналы хвалі з дапамогай гукавой карты, перамыкач, рэгуляваны помпа, як тыя, якія змяняюцца, якія выкарыстоўваюцца для гонак старых аўтамабіляў, вадкасці і шмат-шмат цярпення.
    наколькі я ведаю фарсункі з peak and hold і насычанасць заўседы 12В, змяняецца толькі ток.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прывітанне TTMsport,

адчуваеце, я магу даць вам мае асабістае меркаванне і я дамогся вынікаў з поўнага на іншы, з рознымі сродкамі любога выгляду.
    Дзве рэчы можна рабіць як у школе, так і з инжекторами ўстаноўлены, і стаяць яны як для дызеля, для бензіну.

Фарсункі разабралі, я пасылаю вас па спасылцы, што фатаграфіі кажуць больш, чым тысяча слоў: https://www.youtube*****/watch?v=7aT4S1lIBAY

Фарсункі ўстаноўлены, вы можаце зрабіць сумесь 3/4 прадукцыі, што знаходзіцеся ў фурнітура: Nitroantinebbia, Ацэтон і алею белы (калі ў вас няма DPF і Кат можна дадаць Алей 2T сінтэтыка)
    функцыі розных кампанентаў:

- Nitroantinebbia: растварае парафін (дызель), павялічваюць актанавы/cetani, зніжае кропку cogelamento
    - Ацэтоне: Раствараецца ў morchie і disncrosta
    - Нафту, Белы: змазвае гумовыя і disincrosta, каб забяспечыць бяспеку ўсіх органаў ліпкімі і plasticosi (O-ring, трубы etc)
    - Алей 2Т (ТОЛЬКІ СІНТЭТЫЧНАЕ) Звычайныя магчымасці на Нафту-Белы, але не служыць для выдалення акалінай.

% Ідзе як вялікі танк, і адпаведна, колькі паліва засталося, аднак працэнт патрэбны некаторы час, каб усе:

500 мл за Ўсе, калі ніколі не рабілі чысткі і, пры неабходнасці, зрабіць бак амаль пусты (ca 10/15 літраў) і рабіць гэта на пару, поўныя,
    у адваротным выпадку заўседы 500 мл, з паловай бака або поўны бак і зрабіць сумесь кожныя 10000км (10000 км ovviamnete арыенціровачныя, у залежнасці ад патрэбаў і якасці паліва)

-100 мл Нітра
    -100 мл Ацэтону
    -50 мл Алей 2T
    -250 мл Алею Белы

PS: Пасля ўжывання/поўныя з дадаткам, рэкамендую змяняць пры неабходнасці (калі маецца) паліўны фільтр.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •