Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 11 па 20 90

Абмеркаванне: змяненне elm 327

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    52
    Калі вы ідзяце ў краму электронікі, кандэнсатары 560 picofarad легка знаходзяцца. Першапачаткова elm327 звычайна на продаж у інтэрнэце, маюць супраціў ад 100 м, які злучае паміж сабой піны 6 і 14 (якія потым будуць кантакты, якія падключаюцца да лініі can аўтамабіля). Трэба прыбраць гэта супраціў, а затым падлучыць асобна або pin 6 pin 14 на масу праз рэзістар 100 ым і кандэнсатар 560 picofarad месцаў у шэраг (адзін за адным). Я спадзяюся, што ясна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    6
    Прывітанне ўсім, хлопцы, прабачце, калі паўтараю пытанне, але я хацеў бы зразумець, нават я, як і што рабіць, каб змяніць ELM327, CIO? ШТО КУПІЦЬ ПАМІЖ СУПРАЦІЎ І КАНДЭНСАТАР, І ДЗЕ ПРЫВАРЫЦЬ, МОЖА БЫЦЬ, КАЛІ C'? схемы або фатаграфіі выканайце крокі, майце на ўвазе, што я новы падпісчык і я не магу адкрыць ні адзін файл у любым выпадку дзякуй усім

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    з гэтым змяненнем, што льготы будуць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Я толькі што адкрыў мой ELM327 Bluetooth ? ужо зменены )

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Нягледзячы на мой elm327, так і gi? змененая.. калі я спрабую атрымаць доступ да службы reset service, кажа мне, што не ? магчыма, з-за памылкі з інтэрфейсам elm327. Я заўважыў, калі робіш тэст інтэрфейсу з дапамогай параметраў *********** кажа мне, што гэты тып інтэрфейсу не падтрымлівае пратакол CAN. І, магчыма, нягледзячы на змяненне..... ???

З павагай
    Томас

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Прыкладаю пару фотаздымкаў майго інтэрфейсу.

У ланцугу грань вы заўважылі супраціў r2 і кандэнсатар c2, у іншага боку схемы адны і тыя ж кампаненты R1 і C1, вымяраецца з testesr супраціў і ? ад 100 ом і падлучаныя адпаведна як схему змяніць, pin 4 і pin-кода 6 заземлены з супрацівам, кандэнсатар ў серыі. Чаму? не працуе ?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    5
    Я, я часта elm327 і шчыра не замяніць ніколі не рэзістары, але я выдаляю толькі, і да гэтага часу ўсе версіі, якія я змяніў, добра працуюць, не наносячы шкоды elm327 і, асабліва, не наносячы пашкоджання блока КІРАВАННЯ. На жаль, я не privileggi дастаткова для таго, каб праверыць, ці вашы ўкладанні, але sar? рады дапамагчы вам нават для асабістых паведамленняў. прывітанне tuttiiiiiiiiiiiiiii

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Прывітанне, я пасылаю фатаграфіі, так мне які-небудзь савет

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я elm я павінен купіць, што параіце тым, хто выкарыстоўвае яго дакладна падыходзіць, каб зрабіць гэта змяненне я думаў узяць тое usb я баюся, што Bluetooth мне вы пакладзеце ў канфлікт з іншымі прыладамі, якія заўседы выкарыстоўваю Bluetooth.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    я elm я павінен купіць, што параіце тым, хто выкарыстоўвае яго дакладна падыходзіць, каб зрабіць гэта змяненне я думаў узяць тое usb я баюся, што Bluetooth мне вы пакладзеце ў канфлікт з іншымі прыладамі, якія заўседы выкарыстоўваю Bluetooth.......
    безумоўна, інтэрфейс usb ? лепш, чым bluetooth, нават калі не ? апошняя версія, як і 1.5 добра, роўна ...
    вядома, не проста толькі інтэрфейс для падлучэння да блокаў кіравання, але часта дыягназ таксама патрабуюцца адаптары што тычыцца канцэрна fiat, але калі марка вашага аўтамабіля ? адрозніваецца, то толькі elm327 з дапамогай універсальнага праграмнага забеспячэння, як digimoto, scanmaster, scan xl ect ect, ciaooooo
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2013 ў 09:57

Старонка 2 з 9 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •