спрабаваў tprot V11 Fiat на фримонт-edc17 і зрабіў cruze DCM3.7 ў паслядоўнага чытання 2minuti і запіс 27 хвілін!!!!
спрабаваў tprot V11 Fiat на фримонт-edc17 і зрабіў cruze DCM3.7 ў паслядоўнага чытання 2minuti і запіс 27 хвілін!!!!
есць шмат 53, якія я бачыў, не добра звяртацца, але некаторыя
http://www.professionalchiptuning.ne...4583#post64583
напрыклад, на мой, і адзін з тых!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
я выконваў гэтую схему ....
але ў мяне есць сумневы , кабель, якім я прыклаў малюнак вы бачыце белы раз'ем правады з + і - , у момант чытання і запісу на інструкцыі я не знайшоў, калі ідзе харчаванне, акрамя харчавання, v? на fgtech .
ці можаце вы сказаць мне, калі гэты кабель ідзе харчаванне ці не ?
дзякуй !
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-10-2013 да 23:31
гэта кабель, які сілкуе грэбень блока кіравання, а затым ce перамыкач, які замяняе вам ключ.
Дзякуй ugoboss ,
таму v? харчаванне таксама гэты кабель (акрамя харчавання fgtech) для j-tag ?
? для гэтага, што я не змог яго прачытаць ?
(хоць, чаму? зварныя швы і схема ў мяне выкананы добра)
перачытваючы ваш адказ, магчыма, я не патлумачыў, добра, або ? быў зразумеў, у паведамленне, дзе было цікава тлумачэнне аб раз'ем белага колеру два правады + і -.......
хто-то пу? растлумачыць, выкарыстоўваючы , дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-10-2013 да 09:24
тым не менш, чытаючы на кіраўніцтва, што я і так на гэтай dell крычы не пазначана, што ? запіс У ? ідзе харчаванне , адзіны, хто просяць карміць ? толькі Fgtech .
тады, калі ен быў, ці што ? дык чаму, што не выканаў чытання ? проста таму, што я не на харчаванне другі Белы раз'ем .
Тым не менш, эбу думаў, гэта быў толькі харчаванне ад провада n?2 чырвоных і n?1 чорны , так ? праўда, што я праверыў нават з тэст напружання фактычны , і, будучы ў выхад 12v верыў у тое, што блок кіравання быў ужо? харчаванне..... не думаю, што гэта раз'ем з двума правадамі чырвоны і чорны гэта ўваход У 12v
Мне пацвердзіце, што ? так ?
Ок , дзякуй усім ....
я зразумеў, што, убачыўшы фатаграфіі іншых fgtech ў маей ўпакоўцы не хапала кабель, чырвоны і чорны з нападу на белы для харчавання, другі кабель ...
я паўтараю зварных швоў з належным харчавання абодвух Fgtech і тб ... і мы бачым, што калі на гэты раз я закон delphi dcm3.7ap .
Яшчэ раз дзякуй ўсім ;-)
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-10-2013 да 11:07