Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    быць, што вы думаеце дайце мне водгукі значныя, як ніколі пасля трох тысяч абарачэнняў папярэджваю вас, некаторы падзенне магутнасці????

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    нікога, хто мне дапамагае????? прыгожы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    па-першае, спакойна... не ? усе заўседы ў наяўнасці

я не вельмі дасведчаны, ва ўсякім выпадку, табе я кажу, мая: вы змянілі практычна ўсе, з логікай не ўсе няправільна...? я б пайшоў на крок, у пачатку, не дакранаючыся ін'екцыі parzializzato map1 і map2.

Сказаў гэта, на мой погляд, за 3 карты абмежавальніка былі moddate дрэнна. яны адрозніваюцца адзін ад іншага, чаму? прыводзяць значэння pi? высокія ў арыгінале. Ты in bad dad, безумоўна, толькі першы і скапіяваныя значэння moddati ў іншых 2... і ў выніку ў вас будзе некалькі павялічана ў параўнанні з карт, але не ў такой жа працэнт.

паспрабуйце выправіць гэта, і паглядзець.

у мяне таксама паўсталі сумневы з нагоды ўзбагачэння пры паскарэнні, але я пакідаю слова ай пі? эксперты.
    Апошні раз рэдагавалася zioweb; 21-08-2012 ў 10:32

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    я ў поўным

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    нікога, хто мне дапамагае????? прыгожы
    як вам і было прапанавана, супакойцеся, што саветы прыходзяць,то карту цалкам перарабляць,узбагачэнне пры паскарэнні ўсе няправільна, і крокам у мінус,egr, не выключана, правільна,выезд у гарачыя не зменена, правільна, і нават вы змянілі reboot холаду,ціску турба-занадта высокім ціскам перарабляць і г.д. і да т.п., можа быць, калі пачаць карту на карту, мы можам вам дапамагчы,абавязкова выкарыстоўвайце табліцы з рэжым капіявання крокам на карты і аднадумцаў здараецца, mascello.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2012 ў 16:03
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    варта, зробленыя ў 2d sensa copiaincolla

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Мая ? былі здагадкі, але я бачу, што іншыя прыходзяць да таго ж высновы, pi? ці няма.

Прагляд у EGR і не чапаць іншыя рэчы, якія не з'яўляюцца неабходнымі для яго абыходу.

калі ласка, праверце абмежавальнікі крутоўнага моманту, ужываючы адсотак павелічэння на кожны з іх, у параўнанні з врі.

паглядзіце мапу "узбагачэнне" прасачыць ход арыгінальны.

хай спачатку авансы ўпырску арыгінальныя, то зрабіце тэст толькі на тыя, што ў канцы працы (па маім меркаванні)

можа быць, ужо? таму, калі ласка, не пу? тады разважаць, калі праблема паўторыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    як вам і было прапанавана, супакойцеся, што саветы прыходзяць,то карту цалкам перарабляць,узбагачэнне пры паскарэнні ўсе няправільна, і крокам у мінус,egr, не выключана, правільна,выезд у гарачыя не зменена, правільна, і нават вы змянілі reboot холаду,ціску турба-занадта высокім ціскам перарабляць і г.д. і да т.п., можа быць, калі пачаць карту на карту, мы можам вам дапамагчы,абавязкова выкарыстоўвайце табліцы з рэжым капіявання крокам на карты і аднадумцаў здараецца, mascello.
    Я згодны частках карты адначасова, і, такім чынам,, вы можаце зрабіць яе крок за крокам

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    пабачу, што я магу зрабіць, скажыце, калі ласка, у рознай ступені, наносіцца на карты ў qustione???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    На ўзбагачэнне частцы трохі пазней, і вы на працэнт, які ты даў першапачаткова: 8-10%, калі не памыляюся.
    На абмежавальнікі, калі не памыляюся, ты быў на 20%, і гэта добра, але ці ўпэўнены вы "зноў": выконвайце за кожны ход арыгінальны, а не.

Turbo адрэдагаваць яго ў пунктах, а не %, і гэта толькі карты ўпырску асноўных. Затым паглядзець, як яна ідзе.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •