быць, што вы думаеце дайце мне водгукі значныя, як ніколі пасля трох тысяч абарачэнняў папярэджваю вас, некаторы падзенне магутнасці????
быць, што вы думаеце дайце мне водгукі значныя, як ніколі пасля трох тысяч абарачэнняў папярэджваю вас, некаторы падзенне магутнасці????
нікога, хто мне дапамагае????? прыгожы
па-першае, спакойна... не ? усе заўседы ў наяўнасці
я не вельмі дасведчаны, ва ўсякім выпадку, табе я кажу, мая: вы змянілі практычна ўсе, з логікай не ўсе няправільна...? я б пайшоў на крок, у пачатку, не дакранаючыся ін'екцыі parzializzato map1 і map2.
Сказаў гэта, на мой погляд, за 3 карты абмежавальніка былі moddate дрэнна. яны адрозніваюцца адзін ад іншага, чаму? прыводзяць значэння pi? высокія ў арыгінале. Ты in bad dad, безумоўна, толькі першы і скапіяваныя значэння moddati ў іншых 2... і ў выніку ў вас будзе некалькі павялічана ў параўнанні з карт, але не ў такой жа працэнт.
паспрабуйце выправіць гэта, і паглядзець.
у мяне таксама паўсталі сумневы з нагоды ўзбагачэння пры паскарэнні, але я пакідаю слова ай пі? эксперты.
Апошні раз рэдагавалася zioweb; 21-08-2012 ў 10:32
я ў поўным
як вам і было прапанавана, супакойцеся, што саветы прыходзяць,то карту цалкам перарабляць,узбагачэнне пры паскарэнні ўсе няправільна, і крокам у мінус,egr, не выключана, правільна,выезд у гарачыя не зменена, правільна, і нават вы змянілі reboot холаду,ціску турба-занадта высокім ціскам перарабляць і г.д. і да т.п., можа быць, калі пачаць карту на карту, мы можам вам дапамагчы,абавязкова выкарыстоўвайце табліцы з рэжым капіявання крокам на карты і аднадумцаў здараецца, mascello.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2012 ў 16:03
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
варта, зробленыя ў 2d sensa copiaincolla
Мая ? былі здагадкі, але я бачу, што іншыя прыходзяць да таго ж высновы, pi? ці няма.
Прагляд у EGR і не чапаць іншыя рэчы, якія не з'яўляюцца неабходнымі для яго абыходу.
калі ласка, праверце абмежавальнікі крутоўнага моманту, ужываючы адсотак павелічэння на кожны з іх, у параўнанні з врі.
паглядзіце мапу "узбагачэнне" прасачыць ход арыгінальны.
хай спачатку авансы ўпырску арыгінальныя, то зрабіце тэст толькі на тыя, што ў канцы працы (па маім меркаванні)
можа быць, ужо? таму, калі ласка, не пу? тады разважаць, калі праблема паўторыцца
пабачу, што я магу зрабіць, скажыце, калі ласка, у рознай ступені, наносіцца на карты ў qustione???
На ўзбагачэнне частцы трохі пазней, і вы на працэнт, які ты даў першапачаткова: 8-10%, калі не памыляюся.
На абмежавальнікі, калі не памыляюся, ты быў на 20%, і гэта добра, але ці ўпэўнены вы "зноў": выконвайце за кожны ход арыгінальны, а не.
Turbo адрэдагаваць яго ў пунктах, а не %, і гэта толькі карты ўпырску асноўных. Затым паглядзець, як яна ідзе.