Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Я знайшоў, і я адказваю толькі single value booster limiter, які ў тэорыі ? у limitaore фарсіравання, што турбіна можа дасягнуць, знаходзіцца недалека ад карту абмежавальнік ціску, як правіла, на tdi.
    Затым 1 павінны быць па гэтым адрасе : 0579a4 калі я не памыляюся, мне хто-небудзь пацверджання?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    настроены ад золата да 2300 мбар....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    051cba 061cba 071cba

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Дзякуй манро, turbo робіць? жыву ўстаноўлена ў 100 ачкоў і больш? я не хачу перабольшваць, абмежавальнік ў 120 ачкоў, а затым svbl ўсе нес бы ў 2420 мбар, што скажаце вы, здаецца, разумны?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я б сказаў, вы....я не люблю? вашы карты педаль....акрамя таго, што ў частцы вельмі хутка moddare (700rpm) патрабаваць 95-98mg дызельнага паліва(не памятаю дакладных дадзеных) 1300 аб. / мін... і праўда, што гэтай машыны ? р? "мертвая ўніз", але рук з крокам я, здаецца, р? так.... недахопы больш плыўнага карты, магчыма, пачынаючы з 1300 аб. / мін і 50% нагрузкі педалі....абмен ringrazier?....
    тады ж для? у лім пара і дыму вы абмежаваныя 54mg прыкладна....
    робіце што-piiu адпаведнасці з педалі...і нават у лім пара не пачынаць занадта рана moddare.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Дзякуй за каштоўныя парады манро, я выкарыстоўваю ecm і як педаль прымушае мяне далека не 50%, але на 43%, або 57% нагрузкі, я так добра 57% на дадзены момант, як вы думаеце?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мы кажам, што калі вы хочаце, p? яшчэ званок - "будзільнік" у ніжняй частцы з 43% у адваротным выпадку ад 57%....
    вядома, мая ? анекдот чаму? аднак гэтыя значэння интерполируются ад ecu...
    таму важнай ? пачынаючы з moddare Dw ? Tl больш або менш за 50%, што ў любым выпадку будзе? аніміраваны ад экю ў адпаведнасці з яе патрэбамі.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Яшчэ раз дзякуй манро, так што разумным было б адправіцца тып 90/100 балаў і больш? а затым падняцца на педаль 1300rpm і 43% нагрузкі, і, адпаведна, карэктаваць абмежавальнікі...

Прывітанне ўсім, я, нарэшце, атрымаў крыху часу ****** каб зрабіць яшчэ адзін крок да гэтай карце, дайце мне ведаць, што вы думаеце.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-11-2013 да 23:17

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Прывітанне, ніхто не тое, што я меркаванне аб гэтай маей апошняй працы? Дайце мне ведаць, калі ласка, калі змены ідуць добра, і калі я магу загрузіць карту.
    Загадзя дзякуй тым, хто выст? мне дапамагчы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    36
    Я заўважыў, што пасля змены на карту, мне былі сфармаваныя гэтыя дзіўныя крывыя на гэтыя адрасы : 04fffa - 05fffa - 06fffa і 07bffa. Хто-то мяне ведае, скажыце, калі ласка, што такое і навошта? былі сфармаваныя без якога-небудзь майго ўмяшання?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •