Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    мне не здаецца, так на вока, зрабіў вельмі добра зачыніць, кіравання egr і spianni карта чыгуначных занадта рана і занадта шмат рэчаў, якія вы павінны даць яму другі логіцы, на форуме есць тэмы вельмі цікавыя, на гэта кіраванне можна ўзяць прыклад з іх
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    змяя, кусающая хвост....для гэтага не трэба ісці занадта нізка...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я s? што 100 бар яшчэ больш ці менш 10cv......
    у адваротным выпадку модулі, якія ўзвышаюцца прэс толькі rail не будуць абслугоўвацца нічога....
    акрамя таго, cp1, напрыклад, каб даць 1350 бар 1000 пра паглынае 4,5 л. с. або 3 квт, аб...
    не здаецца паглынання ад****вакол...і той жа магутнасці, які паглынае кампрэсар, кандыцыянер у рэшце рэшт....
    у любым выпадку карта мае логіку, усе яго выкарыстоўвае як метад праінфармаваны аб тым, што той падманам у некаторым родзе,
    і абавязак хроніка ne авансы ne карты лямбда былі закрануты...
    але час гэта мала, але зачэплены...
    лім пара тады ? агляд на 30 і больш працэнтаў на 1000 абаротаў, мне здаецца, так для счаплення....
    затым, аднак, паміж часоў і rail павялічваюцца ад нізкіх, безумоўна, turbo avr? пікаў некантраляваных падарожжаў максімальны крутоўны момант...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я s? што 100 бар яшчэ больш ці менш 10cv......
    у адваротным выпадку модулі, якія ўзвышаюцца прэс толькі rail не будуць абслугоўвацца нічога....
    акрамя таго, cp1, напрыклад, каб даць 1350 бар 1000 пра паглынае 4,5 л. с. або 3 квт, аб...
    не здаецца паглынання ад****вакол...і той жа магутнасці, які паглынае кампрэсар, кандыцыянер у рэшце рэшт....
    у любым выпадку карта мае логіку, усе яго выкарыстоўвае як метад праінфармаваны аб тым, што той падманам у некаторым родзе,
    і абавязак хроніка ne авансы ne карты лямбда былі закрануты...
    але час гэта мала, але зачэплены...
    лім пара тады ? агляд на 30 і больш працэнтаў на 1000 абаротаў, мне здаецца, так для счаплення....
    затым, аднак, паміж часоў і rail павялічваюцца ад нізкіх, безумоўна, turbo avr? пікаў некантраляваных падарожжаў максімальны крутоўны момант...
    не ? абсалютна дакладна, модуль d? магутнасць, чаму? падманвае эбу па ціску, то, напрыклад, у экю верыць абысціся 50 мм^3/з час адкрыцця 800us за 1400 бар, але, будучы ціск pi? высокае (без ecu) дызельнае паліва выходзіць з фарсункі ? pi? 50mm^3/i
    А калі павялічваецца-rail карту экю sapr? менавіта ціск, для якога шляхам павышэння яго user? час адкрыцця менш. Мы? пу? быць карысным, калі працягласць ўпырску доўжыцца занадта шмат, акрамя пмс, ці для лепшага распылення (па-мойму гаворка ўсе даказаць).
    У любым выпадку помпа, які мантажуе гэтую 147 мае рэгуляванне падачы паветра, а затым, калі патрабуецца меншы ціск паглыне? менш магутнасць.
    Ўсмоктванне помпай ? нязначным у ****лло ў прадукцыйнасці, але ў ****llo расход думаю ўплывае...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я ў поўным!!!!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не ? абсалютна дакладна, модуль d? магутнасць, чаму? падманвае эбу па ціску, то, напрыклад, у экю верыць абысціся 50 мм^3/з час адкрыцця 800us за 1400 бар, але, будучы ціск pi? высокае (без ecu) дызельнае паліва выходзіць з фарсункі ? pi? 50mm^3/i
    А калі павялічваецца-rail карту экю sapr? менавіта ціск, для якога шляхам павышэння яго user? час адкрыцця менш. Мы? пу? быць карысным, калі працягласць ўпырску доўжыцца занадта шмат, акрамя пмс, ці для лепшага распылення (па-мойму гаворка ўсе даказаць).
    У любым выпадку помпа, які мантажуе гэтую 147 мае рэгуляванне падачы паветра, а затым, калі патрабуецца меншы ціск паглыне? менш магутнасць.
    Ўсмоктванне помпай ? нязначным у ****лло ў прадукцыйнасці, але ў ****llo расход думаю ўплывае...
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я вам скажу, што мае меркаванне ў двух словах sta карту:

нм на iq або Колькасць? паліва ўпырскваецца, як называецца titanium - СМЕШНА
    час ўпырску - СМЕШНА
    rail - СМЕШНА
    turbo - СМЕШНА
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    карту прычыны выбару.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    гэта ? карта, якая робіць пет

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у першым пасце ce пісаў, што карта была зроблена вядомы фітнес-трэнер, а затым і' ретушью, многія вядомыя падрыхтоўчыя ўмеюць рабіць карты, так званыя стандартныя, даюць трохі улады не робяць пашкоджанняў, і машына ў парадку, хутчэй за ўсе, тут тады ўмяшаліся, каб павялічыць магутнасць і крыху сказілі ўсе, таму што тых, хто выступаў, не ведаў, што рабіў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Паведамленні
    14
    Менавіта, дарагі уга. У стандартнай карце ? cos? у складзе: абмежавальнік крутоўнага моманту, час ўпырску, карту пераўтварэнні і ціску ў рампы.

Хто то сказаў "улада" сказаў, што ен зрабіў наступныя рэчы: разблакіроўка абмежавальніка крутоўны момант 350 нм максімальнага крутоўнага 400 (?), павелічэнне запампоўкі 80mm3 ў выніку перамяшчэння вр і рэгуліроўка педалі і разблакіроўка значэнне svrl, каб дабрацца да 1700 бар, устаноўленыя.

І ў гэты момант аўтамабіль, як я ўжо казаў, калі я націскаю трохі " пі? на педаль паскарэння, змяняецца гук, вы incupisce, як быццам ей не хапае паветра або ўмяшаўся нейкі абмежавальнік.

Цяпер, убачыўшы каментары іншых карыстальнікаў мне здаецца адлюстравання ад логікі трохі, ВЕЛЬМІ смешна.

Я мяркую, затым, што прырост прадукцыйнасці ? pressoch? недастаткова, каб рухавік, як гэта!

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •