Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Абмеркаванне: Карту VGT [variable geometry control]

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Калі б я пікаў ціску, у гэтым выпадку я мог бы выкарыстаць для кіравання VGT, каб паменшыць іх без неабходнасці панізіць ціск наддува? Але ў выпадку правіць ? вытворныя з пункту гледжання ціску, паколькі пацягне за сабой vaiazione пэўны працэнт або ? заўседы лепш ісці дробнымі крок і праверыць змены на дарозе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    Пасля ўздыму ціску turbo, праверыць машыну на вуліцы.
    Запісваць дадзеныя і змяненне VGT як ? адхіліўся ціску.
    Вы пу? таксама ўплывае на рост IQ.

З павагай
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на некаторыя я паспрабаваў даць вам менш, чым ціск, як правіла, на турба і даць 2% на vgt, і машына, і нашмат больш гнуткай.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    [QUOTE=GPoint;77529]Калі б я пікаў ціску, у гэтым выпадку я мог бы выкарыстаць для кіравання VGT, каб паменшыць іх без неабходнасці панізіць ціск наддува? Але ў выпадку правіць ? вытворныя з пункту гледжання ціску, паколькі пацягне за сабой vaiazione пэўны працэнт або ? заўседы лепш ісці дробнымі крок і праверыць змены на дарозе/QUOTE]

Калі выкарыстоўваецца каэфіцыент пераўтварэння памятаць, што дадзеныя ў табліцы выяўленыя ў працэнтах, ці што ? што і замыкання лапатак, для зніжэння піка, пачынае зніжацца на 1-3 працэнтныя пункты з зоны, дзе впрысните й? дызель, калі злоўжыванне машына sar? павольна прыняць колаў, але калі вы знойдзеце правільны баланс-не будзеш больш? эфект пругкай, што робіць, калі пік ? вельмі высокі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Калі выкарыстоўваецца каэфіцыент пераўтварэння памятаць, што дадзеныя ў табліцы выяўленыя ў працэнтах, ці што ? што і замыкання лапатак, для зніжэння піка, пачынае зніжацца на 1-3 працэнтныя пункты з зоны, дзе впрысните й? дызель, калі злоўжыванне машына sar? павольна прыняць колаў, але калі вы знойдзеце правільны баланс-не будзеш больш? эфект пругкай, што робіць, калі пік ? вельмі высокі.
    Прывітанне SandroMarciano, пасля некаторага абмеркавання я спрабаваў змяніць VGT gi? дзе-то дзень. Па сутнасці, мая праблема была ў тым, што ў мяне скокі да 1,7 бар пры ад МНС я чытаў каля 80 мм3 дызельнага паліва ўпырскваецца. Я зразумеў, што значэння ціску павялічыўся, калі я паставіў дызельнае паліва. У рэшце рэшт я аперыраваў cos?, улічваючы, што ў табліцы адносна vgt я rpm x мм3 апошнія 2 значэння маштабу былі 65 і 70 мм3 я мод апошнія 2: breakpoint на 70, і 80, і я да гэтага часу значэння ўнутры табліцы. Я перарабіў p? тэст з МНС і дасягае максімуму каля 1,6 бар, і звычайна я бачу ў дыяпазоне паміж 1,5\1,55 бар прыкладна. Я не ведаю, калі я змяніў, правільна ? была толькі ўдача.
    Аднак змены, якія я спрабаваў зрабіць па наступнай спасылцы: Спасылка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    92
    Дзякуй, хлопцы, я думаю, што я даведаўся што-то нават на vgt

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы