Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 48 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У самай справе ? праўда, акрамя асаблівых выпадкаў, з прычыны надзвычайных падзей не зношваюцца-й? рухавікі сенняшніх... проста думаю пра старых рухавікоў. Тыпу 10 гадоў таму вы smontava рухавіка ў дзень у майстэрні... сення не было, чаму? людзі забываюць мяняць зубчастыя рамяні наўрад ці вы smonterebbe якой-то рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Мне ? поспех, што ў майстэрні мне прыходзілі розныя panda natural power, якія працуюць на газе з инжекторами спалены, а затым замяніць у выпадку pi? дзіўна ? заўседы быў panda natural power, што пасля яе даччынай быў клапан спалілі кліент мне павінен быў прынесці праз некалькі дзен для рамонту, але добрая рэч ? што, калі ? вярнулася ў майстэрню хадзіў выдатна на 4 ааа істэрыкі механікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Рухавікі fire fiat ад 1000 да 1400 з'яўляюцца мулаў то газ не стварае шматлікія праблемы, вядома, і факт, што газ, маючы ўладу, дэтануючы больш, падкрэсліў, седлаў клапанаў і ўсе астатняе (найбольш высокая...тым не менш я магу сказаць, што мой сябар на honda civic type r 209 л. vtech 2.0 бензін ўсталяваная сістэма lpg BRC паслядоўнага fasato ў вадкасць апошняга пакалення, і не мае вялікіх праблем, за выключэннем пачатковай каліброўкі, а затым вырашана бліскуча адзін ад ўстаноўкі...у канчатковым рахунку, тое, што робіць шмат, а якасць? сістэмы ж, якая затым вызначае тэрмін службы рухавіка і розныя праблемы,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Правінцыя Кома
    Паведамленні
    8
    Што тычыцца майго асабістага вопыту магу паказаць больш vulnerabilit? клапанаў і седлаў клапанаў на аўтамабілі Японіі, аднак многае залежыць ад тыпу выкарыстання кліента, вы заўважыце, менш знос на аўтамабілі, калі выкарыстаны (выкарыстанне абаротаў рухавіка pi? нізкія,нагрузка рухавіка ніжэй).
    Акрамя таго, я магу сказаць, што з выкарыстанне масленка канкрэтнага на дыстанцыі 100 тыс. Км, розніцу вы бачыце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    5
    у майстэрні множнага метану арыгінальным завода згарэў клапан, 110000 км, я думаю, што праблема таксама ў дрэннай працы гідраўлічных штурхачоў, якія часам застаюцца павесілі, а клапан не зачыняецца, нават сам матэрыял клапана і нахіл куты ўшчыльнення паміж сядлом і грыбком клапана разлічваюць, калі паглядзець на старыя бензінавыя рухавікі мелі кутоў, блізкіх да 45 градусаў, але цяпер вы ідзяце pi? бліжэй да 30 такім чынам, калі клапан не ? дакладна па цэнтру на месца, не закрывае рэгулярна
    макс

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Праца ў упаўнаважаны Fiat Монкальери (правінцыя Турын, праблемы гэтыя ciofeche спг і снд маюць шмат, вядома, занадта шмат, акрамя звычайных праблем з инжекторами, якія пранізваюць,і калі не тыя, на газ тыя, на бензін, чаму? бензін там не ходзяць ніколі, калі pi? "прыемна" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? прыехала ў майстэрню, ператварыўшы ў 3 і ў дыягностыцы прапусціце запальвання цил.1 пасля замены шпулькі, свечак, і не змянілася нічога, раблю тэст сціску і.........іголка прыбора не зрушваецца нават на міліметр. Мараль усе клапаны сліва разышліся на паўдарогі?. Вам зняволенне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Хлопцы, x me fiat ўсе жыцце... І машын на спг і снд толькі grossissima ілжывых эканомікі! Кожны раз, калі я павінен адрамантаваць аўтамабіль і gpl ці метан я раблю знак крыжа cn левай рукі!! Самыя горшыя ніколі?? Х мне, daewoo, chevrolet.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    0
    Хлопцы, праблемы есць два, то і якасць? паліва, што, каб прадаць яго, яго ўзбагачаюць з дапамогай смалы і аміяку для aumentargli удзельная вага і на этапе трансфармацыі з вадкага стану ў газападобнае (GPL) форма гэтай выдатны джэм, які блакуе фарсункі і легкіх , затым другі і каліброўкі сістэма няправільная, што выклікае павышэнне тэмпературы ў патроннік, то есць якой-то аўтамабіль тыпу toyota, якая год у галоўцы цыліндраў і седлаў і накіроўвалых клапанаў з матэрыялаў, несумяшчальных з павелічэннем тэмпературы, а затым выклікаюць пытанні закрыцця і рэгулявання ў іх, але гэта адбываецца толькі пасля 100000 км, факты gpl

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапаны згарэлі...

Я, аднаўляючы ў гэтыя дні.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    0
    Якога колеру былі свечкі rossiccie, аўтамабіль, як так, перш чым адкрыць галаву, што сістэма была ўстаноўлена ў адпаведнасці з

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •